-
ja mam 3 z matiky pssst neviem sa ucit *16* *15* *15*
-
25 dní a idú byť prázdniny ten čas letí od nás odchádzajú 4 učiteľky super oni boli také ....
-
Ano
-
Už iba 29 dní a sme doma super že ??? *15* *15* *15*
-
Nemam skim si pisat kazdy je oflline!!!
-
No fakt
-
sami-samanta máš pravdu keby s ňou nechodil už by dávno chodil s Tini ale aj tak sú dobrý priatelia a to stačí nie ??? Možno niekedy to bude i viac *1* *2* *15* *3* *14* *4*
-
Stephie uz ta mam plne zuby nestaci ze kvoli tebe je jorge horsi a horsi ale oto teraz nejde kvoli tebe sa rozisiel s tini
-
34 dni a su prazdniny ale mne je to jedno ja som chora uz druhy tyzden sme nebol v skole
-
Mozno ze sa s steph rozide
-
mě štve že jorge blanco chodí z dvěma holkama. *9* *10* *4*
-
Prázdniny budú o 35 dní ten čas letí čo idete robiť vo škole na MDD výhoda je tom že sa nebudeme učiť vak ??? *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *2*
-
Tini kukala som spravy ani neviem preco
-
Asi so Stephie Camarena ale hovorí sa že majú nieaké problémy vo vzťahu neviem či je to pravda ale asi áno ale má aj vzťah z Martinov majú tiež spoločné videá *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5*
-
Jorge chodí se STEPHII UŽ 8 LET a ty CO říkají ŽE S Tini tak lžou *3* *1*
-
Ahoj chtěla bych se zeptat z kým Jorge Blanco chodí víte to ?? Jestli chodí s Martinou Stoessel nebo s tou Stephií Camarenou?? Předem děkuji za odpověď.
-
Odkiaľ to vieš ???
-
V texasu bolo zase tornado
-
Tini má vždy pravdu chceš si somnou písať a odpovedz mi Tini prosím *16* *16* *16*
-
Ok ale aj ti mi prepáč ja som začala *15* *2* *1* *14* *4* *6* *6* *5*