-
Rande s hvězdou
no dneska jsem oslavila kulatiny s mojí kámoškou.. obě milujeme Sterlinga a ve filmu rande s hvězdou je užasný a pořád ho chci vidět i ty jeho xichtičky sladké a tak se na rande s hvězdou divam pořád a dnes jsem to viděla po 4O *14* *14* *14* bomba fantastické! uplně jsme slintali z něho.!. *14* *14* -
hlasujtee
prosiiiim hlasujte pre Sterlinga na Teen choice Awards a Teen TV Awards .Viac na starstruckmovie.blog.cz -
Sterlie
Jo totálně chápu všechny co ho zbožnujou je dokonalej *14* -
ahoj :D
Ahoj lidi, fanoušci :D
jsem do něj uplně blázen.. celej pokoj od plakátů :D ale nechcete tady trošku doplnit info? třeba doplnit kde všude hrál jako v chirurgové, znovu 17, Hannah MOntana ? :D A bylo by fájn kdyby mu sem dali lepšíprofilovou fotku ! *14* Ale co je hlavně super že je 6. nej osobnost na webu! *14* to mě úplně těší! Dokonce ve škole mame dva týmy, tým Sterlinga a tým Justina Biebera.. a Sterling zase boduje! *3* jediné co maji Justin a Sterling společného je prsten čistoty a důvěrnosti, to je asi všecko. *4* A nevíte nějaké oficiální stránky ? Kde je všechno?
*7* Tak se mějte hezky. -
Věk??????????????
hej mu je jako 21??? *7* boze dyt je jak kdyby mu bylo 17?!?!?! *7* -
-
Re: Věk??????????????
možná proto že ta fotka profilobá je z toho období kdy mu bylo tak kolem 17?:D -
Re: Věk??????????????
no asi tak taky jsem si myslela že je mu takovejch 16 nebo 17
-
-
znovu 17
prosím přidejte sem žě hrál ve filmu znovu 17,a taky hrál v jednom díle hannah montany a ve dvou dílech closer -
úžasný
je fakt pekný a sympatický :) v starstruck mu troška oči skrášlili tie kontaktné šošovky, ale neva ;) a ten úsmev....ááách!!! *14* hlavne tie vlasy co mal v starstruck mu velmi sekli...ako mu padali do očí...ale aj terajší účes je cool
*14* *14* *14* *14* *14* *14* -
nejlepsi
on je uzasnej ty jeho oci !!!on celej je uzasnej *14* *14* -
oficialní stranky
ahoj nevíte oficialni stranky sterlinga byl bych Vám moc vděčnej dík moc -
-
Re: oficialní stranky
www.starstruckmovie.blog.cz
-
-
his voice is charming
only you're a good actor but also singer of your song I could listen to the deliberations hlevne song hero