Přejít na výpis diskuzí

Sterling Knight

OSOBNOST 9.6.2009 
335 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak Wendy005 mi ho milujeme , já vím milovat je velké slovo , ale tohle není obyčjná láska je platonická no a že si ty jeho největší fanynka ty si praštěná a jsou lidi co o něm vědí víc než ty , to si zapiš za uši. *3*
  • Mohu se Vás fanoušků zeptat, jestli má teď momentálně Sterling Knight přítelkyni? Děkuju
    • Ahojky, jj Sterling momentálně má přítelkyni, jménem Stephany :-)
  • http://cms.ouusterling.webnode.cz/fotogalerie/ *3*
  • mam sterlinga velmi rada ty kokos som s neho cela happy *14* *3* *4* *5* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Je úžasnej, žerůů ho!.. Ty krásný modrý oči!;)... Je to nejlepší herec na světě! *14* *14*
  • včera som si ho veľmi obľúbila, vĎaka filmu "Rande s hviezdou", je moc pekný, a na konci som aj plakala. Ale hlavne prečo píšem je, či náhodou nepoznáte nejaký blog o ňom.
  • lulu19952

Web/ blog o SK

Ahojky, nevíte nějaký webový stránky nebo blogy o SK ??? Dřív jsem chodila na www.sterlingknightdaily.blog.cz ale ten už je mimo provoz :(
  • zacbenda

Sterling Knight FanClub CZECH

Ahoj nové fotky Sterlinga FanClubu na Facebooku ko chce tak se koukněte ahoj
    http://www.facebook.com/pages/Ste rling-Knight-FanClub-CZECH/13588887 3092723
  • STERLING NA ŽIVO

JE TO VYNIKAJÍCÍ A DOBŘE VYPADAJÍCÍ HEREC A ZPĚVÁK. URČITĚ BYCH HO VIDĚT OSOBNĚ A POZNAT HO JAKO SKUTEČNÉHO ČLOVĚKA, ALE NA DRUHOU STRANU BYCH MOHLA BÝT PĚKNĚ ZKLAMANÁ. SNAD VŠECHNY HOLKY SEM DO DISKUZE PÍŠETE JAK HO MILUJETE, ALE DOŠLO VÁM JAKOU MÁ SLOVO "MILUJI TĚ" VLASTNĚ HODNOTU? NEMĚLO BY SE TO ŘÍKAT KDYŽ TO MYSLÍTE DOOPRAVDY? JÁ SI MYSLÍM, ŽE JSTE SE "ZAMILOVALY" DO POSTAVY KTEROU JSTE VIDĚLI VE FILMU, V SERIÁLU A UDĚLALI JSTE SI O NĚM PŘEDSTAVU Z ČASOPISŮ, Z NOVIN ALE SKUTEČNĚ HO NEZNÁTE... JÁ BYCH HO CHTĚLA POZNAT A VĚDĚT O NĚM VÍC, ALE TAK NA 80% BYCH BYLA ZDŘEJMĚ ZKLAMANÁ... ALE BYLO BY TO FAJN HO VIDĚT NAŽIVO, JEHO PÍSNIČKY JEHO SLADKÝ HLAS, MODRÝ OČI, ROZTOMILÝ ÚSMĚV, SKVĚLE NAZPÍVANÉ PÍSNIČKY.... ALE CO JAKO OSOBNOST?
    • Ano já si to myslím taky... Však i v samotném filmu Rande s hvězdou to tak přece bylo. Vybral si tu, která ho prve nesnášela, ale potom se ukázalo, že právě ona je ten člověk co mu nejvíc rozumí.
      Věřím, že to není jen pohádka, ale skutečná realita. Promiňte holky, ale vy jste přesný opak skutečné lásky.
      Kdyby nebyl žádný zpěvák, nebo herec, určitě by jste si ho ani nevšimli.
  • dra

:-)

nevíte kde bych mohla zkouknout Elle: A Modern Cinderella Tale....hrozně to chci vidět ale nemůžu to nikde najít....moc moc díky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit