-
faninka
je naaadherny.....zbožnujem ho.....je dokonaly.....omg je supeeeer a ta stranka o nom starstruckmovie.blog.cz je tiež super vždy su tam take krasne fotky Sterlinga *14* -
užaaa
Sterling je užasny -
lowe
uplně úúžasný..:-*..hey..ale v sony nevypadá moc dobře..ale v rande s hvězdu loWe..a taky hrál v hannah montana..v díle kde si lily nasla kluka co jí podvádel..ale byl lustejší a nemel promelírované vlasy..jmenoval se tam lucas.. -
-
Re: lowe
jj o hanně taky vim našla jsem to na youtube *1* ale moc mu to neslušelo -
-
Re: Re: lowe
WHAT ???? He is my honey *14* *14* . I kiss him every day *14* .I am 21.I am pregnant with sterling. I am Barbra Knight. *14* *14* *14* *14* *15* -
-
Re: Re: Re: lowe
To ti tak věřim
-
-
-
-
Sterling
. mohli y mu tu změnit fotku.. ypadá tu jako pako... -
-
Re: Sterling
tj,novou fotku by to chtělo to máš pravdu,na tý fotce vypadá divně a asi tak na 12 *1*
-
-
....
Já jsem paf ztěch OČÍ!!! *14* *14* *14* -
je užasny
Sterling je užasna nova STAR ...prajem mu veľa uspechov v kariere *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: je užasny
jo je super -
-
Re: Re: je užasny
je to nej piča co znam *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
his voice is charming
only you're a good actor but also singer of your song I could listen to the deliberations hlevne song hero -
oficialní stranky
ahoj nevíte oficialni stranky sterlinga byl bych Vám moc vděčnej dík moc -
-
Re: oficialní stranky
www.starstruckmovie.blog.cz
-
-
úžasný
je fakt pekný a sympatický :) v starstruck mu troška oči skrášlili tie kontaktné šošovky, ale neva ;) a ten úsmev....ááách!!! *14* hlavne tie vlasy co mal v starstruck mu velmi sekli...ako mu padali do očí...ale aj terajší účes je cool
*14* *14* *14* *14* *14* *14* -
znovu 17
prosím přidejte sem žě hrál ve filmu znovu 17,a taky hrál v jednom díle hannah montany a ve dvou dílech closer