Přejít na výpis diskuzí

Sterling Knight

OSOBNOST 9.6.2009 
335 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vaness15

faninka

je naaadherny.....zbožnujem ho.....je dokonaly.....omg je supeeeer a ta stranka o nom starstruckmovie.blog.cz je tiež super vždy su tam take krasne fotky Sterlinga *14*
  • teamsterlingknightfans

užaaa

Sterling je užasny
  • devilishsmile

lowe

uplně úúžasný..:-*..hey..ale v sony nevypadá moc dobře..ale v rande s hvězdu loWe..a taky hrál v hannah montana..v díle kde si lily nasla kluka co jí podvádel..ale byl lustejší a nemel promelírované vlasy..jmenoval se tam lucas..
    • jackie28

Re: lowe

jj o hanně taky vim našla jsem to na youtube *1* ale moc mu to neslušelo
      • Re: Re: lowe

WHAT ???? He is my honey *14* *14* . I kiss him every day *14* .I am 21.I am pregnant with sterling. I am Barbra Knight. *14* *14* *14* *14* *15*
        • miley1998

Re: Re: Re: lowe

To ti tak věřim
  • andrea2811

Sterling

. mohli y mu tu změnit fotku.. ypadá tu jako pako...
    • jackie28

Re: Sterling

tj,novou fotku by to chtělo to máš pravdu,na tý fotce vypadá divně a asi tak na 12 *1*
  • ....

Já jsem paf ztěch OČÍ!!! *14* *14* *14*
  • teamsterlingknightfans

je užasny

Sterling je užasna nova STAR ...prajem mu veľa uspechov v kariere *14* *14* *14* *14* *14*
    • zacbenda

Re: je užasny

jo je super
      • Re: Re: je užasny

je to nej piča co znam *1* *1* *1* *1* *1*
  • his voice is charming

only you're a good actor but also singer of your song I could listen to the deliberations hlevne song hero
  • zacbenda

oficialní stranky

ahoj nevíte oficialni stranky sterlinga byl bych Vám moc vděčnej dík moc
  • úžasný

je fakt pekný a sympatický :) v starstruck mu troška oči skrášlili tie kontaktné šošovky, ale neva ;) a ten úsmev....ááách!!! *14* hlavne tie vlasy co mal v starstruck mu velmi sekli...ako mu padali do očí...ale aj terajší účes je cool
    *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • dra

znovu 17

prosím přidejte sem žě hrál ve filmu znovu 17,a taky hrál v jednom díle hannah montany a ve dvou dílech closer

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit