-
sharapka
Sterling se mě strašně LÍBÍ.STARSTRUCK JE NEJNÁDHERNĚJŠÍ FILM NA SVĚTĚ.Včera jsem se na něj dívala až do konce -
-
Re: sharapka
JOOOo...taky jsem se na něj dneska a včera Jukala ...je to upe NEj Filmeček...a Sterling je tam nádhernej...a Ty jeho MODRE kukadla...♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* -
-
Re: Re: sharapka
Sterling má krásný modrý oči,překrášnej úsměv a podle mně je to ten nejhezčí kluk na světě....moc se mi líbí a kvůli němu jsem se začala dívat na Sonny ve velkém městě,protože jako Chad Dylan Cooper z Meckenzie falls je skvělej,vtipnej a roztomilej kluk,kterej provokuje Sonny...moc ho žeru!!!! *14*
chci jet do Ameriky abych ho potkala alespň jednou v životě...achhhhhh*14*
-
-
-
nejlepsi
on je uzasnej ty jeho oci !!!on celej je uzasnej *14* *14* -
Sterlie
Jo totálně chápu všechny co ho zbožnujou je dokonalej *14* -
Není sexi v rande s hvězdou
-
-
Jo je sexy a úplně ho zbožňuju a ten film taky pouštím si ho furt dokola a jeho písničky je prostě boží *14* *14*
-
-
*6*
sterling knight je naaaaaaaaj naj naj chalan keby tak bol moj otco hhh *14* *14* *5* *4* *1* *1* *3* -
-
Re: *6*
ááánooo *14* -
-
Re: Re: *6*
milujeme ta sterling
-
-
-
Vše nej jo a janku je to happy birthday ne happy blrthdhaj
-
I♥S.K.
Miluji ho je upe dokonalyyy... *14* *14* sladkýýý !! *14* som faninka číslo 1. !!!!! *14* -
-
Re: I♥S.K.
Jáááá...taky....žeru...ho.. *14*
-
-
I <3 YOU
jááááááá ho miluji upe moc *14* -
Hannah Montana
on hrál přece i v hanně montaně ne? -
-
Re: Hannah Montana
jj, byl tam v jednom dile...hral Lili kluka -
-
Re: Re: Hannah Montana
no a nahodou nevíš v kterym díle to bylo? -
-
Re: Re: Re: Hannah Montana
hral v dile Hannah Montana 2x07..
-
-
-
-
včera som si ho veľmi obľúbila, vĎaka filmu "Rande s hviezdou", je moc pekný, a na konci som aj plakala. Ale hlavne prečo píšem je, či náhodou nepoznáte nejaký blog o ňom.