Přejít na výpis diskuzí

Sterling Knight

OSOBNOST 9.6.2009 
335 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • STERLING JE NEJ...

TAK JESTLI MA STERLING KNIGHT NĚJAKÝ FANOUŠKY TAK JÁ JSEM JEHO NEVĚTŠÍ FANYNKA JÁ BYCH PRO NĚJ BYLA SCHPOPNÁ OBĚTOVAT SNAD VŠECHNO... JEHO OČI, TĚLO, VLASY, TEN UZASNEJ HLAS, JEHO PISNICKY ZNAM UZ NAZPAMET... NO KDYŽ HO VIDÍM NEMÁM SLOV A SOTVA POPADÁM DECH, A PŘIZNÁM SE, ŽE KDYBYCH HO VIDĚLA VE SKUTEČNOSTI TAK BY ZE MĚ ASI NEVYPADLA ANI HLÁSKA... ALE URCITE BYCH HO CHTELA VIDET DOOPRAVDY.... (MOC SE MI LÍBÍ JE TO NEJHEZCI KLUK KTERYHO JSEM KDY (NA FOTCE SAMOZRDREJME) VIDELA JE UZASNEJ.... *14* *14* *14*
  • Sterling 2

Ahoj děvčata, představte si že jeden muj kamarad vypada uplně jako on ....až na to že ma hnědý oči... *3* *4*
  • zacbenda

Sterling Knight FanClub CZECH

Ahoj přidejte se na českej FanClub tohoto suprováho herce a budoucí hvězda Hollywoodu
    http://www.facebook.com/pages/Ste rling-Knight-FanClub-CZECH/13588887 3092723
    • zacbenda

Re: Sterling Knight FanClub CZECH

znáte Lide.cz? ja ano . i tam najdete dizkuzi o Sterlingovi . jestli chcete tak se mužete knám přidat budeme ráádi *3* *3*
  • Dodatek k tomu minulímu

Sorry ten odkaz je
    www.sterling-sandmann-knight.bl og.cz *1*
  • Dozvědět se o Sterlingovi víc

Tady na tomhle odkazu se můžete dozvědět hodně informací i aktuální novinky:
    www.sterling-sandmann-kni ght.blog.cz *3*
  • Happy B-day

Vše nejky k narozkám...... *14* :)*
  • Všechno NEEEEEEJJJJ

Všechno nejlepšíííííííííííí, ikdyž si to nečte... Prosimvás nemá na něj někdo email, nebo něco... Předem děkujůůůů
    • Bože si blbá? *15* Ten by si to beztak ani nepřečet! *15*
    • kajuska4

Re: Všechno NEEEEEEJJJJ

Nevím..jednou jsem si psala na fb s nějakým a pak si ho smázl ale měl tam fotky s mobilu před zrdcadlem takže to byl on *14*
      • zacbenda

Re: Re: Všechno NEEEEEEJJJJ

ne to určitě nebyl on bohužel......byl sním rozhovor a ptali se ho jestli má Fb a on řek že ne a nikdy neměl bohužel a je mu strašně líto že se za něj jiní vydávaj
        • kajuska4

Re: Re: Re: Všechno NEEEEEEJJJJ

Přesně taky jsem si to myslela to je něco podobného Ness nemá fb a je jí to též líto.. *9* *14*
  • larynka

vše nej

všechno nejlepší! *14* *14*
  • kajuska4

b-day

Všechno nejlepší moja lásko jediná..
    Miluji tě moc *14* *14* *14*
    • klaruska44

Re: b-day

přidávám se všechno nejlepší *3*
  • kacule16

Všechno nej Sterlingu!!!

Všechno nejlepší k narozeninám!!!!!! Miluju tě!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *1*
    • Re: Všechno nej Sterlingu!!!

SKUTEČNĚ HO MILUJEŠ? TUŠÍŠ ŽE NEJSI JEDINÁ KDO HO MILUJE? A CO MILUJEŠ HO TŘEBA JAKO KLUKA KTERÝHO VÍDÁŠ DENNĚ A CHODÍTE SPOLU? SLOVO "MILUJI TĚ"... ZAJÍMALO BY MI JAK MOC HO MILUJEŠ A CO NA NĚM MILUJEŠ???
      MÁŠ PRAVDU JAKO ZPĚVÁK JE ÚŽASNEJ, KRÁSNEJ SLADKEJ HLAS A SKVĚLÝ ÚSMĚV, NEODOLATELNÉ MODRÉ OČI, ALE CO OSOBNOST, CO JEHO ZVYKY JAK SE CHOVÁ KDYŽ NEJSOU V BLÍZKOSTI PAPARAZZI A NEBO LIDÉ ZE SHOWBIZNISU? TAK CO OPRAVDU HO "MILUJEŠ" A CO NA NĚM TEDA MILUJEŠ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší