-
STERLING JE NEJ...
TAK JESTLI MA STERLING KNIGHT NĚJAKÝ FANOUŠKY TAK JÁ JSEM JEHO NEVĚTŠÍ FANYNKA JÁ BYCH PRO NĚJ BYLA SCHPOPNÁ OBĚTOVAT SNAD VŠECHNO... JEHO OČI, TĚLO, VLASY, TEN UZASNEJ HLAS, JEHO PISNICKY ZNAM UZ NAZPAMET... NO KDYŽ HO VIDÍM NEMÁM SLOV A SOTVA POPADÁM DECH, A PŘIZNÁM SE, ŽE KDYBYCH HO VIDĚLA VE SKUTEČNOSTI TAK BY ZE MĚ ASI NEVYPADLA ANI HLÁSKA... ALE URCITE BYCH HO CHTELA VIDET DOOPRAVDY.... (MOC SE MI LÍBÍ JE TO NEJHEZCI KLUK KTERYHO JSEM KDY (NA FOTCE SAMOZRDREJME) VIDELA JE UZASNEJ.... *14* *14* *14* -
Sterling 2
Ahoj děvčata, představte si že jeden muj kamarad vypada uplně jako on ....až na to že ma hnědý oči... *3* *4* -
Sterling Knight FanClub CZECH
Ahoj přidejte se na českej FanClub tohoto suprováho herce a budoucí hvězda Hollywoodu
http://www.facebook.com/pages/Ste rling-Knight-FanClub-CZECH/13588887 3092723 -
-
Re: Sterling Knight FanClub CZECH
znáte Lide.cz? ja ano . i tam najdete dizkuzi o Sterlingovi . jestli chcete tak se mužete knám přidat budeme ráádi *3* *3*
-
-
Dodatek k tomu minulímu
Sorry ten odkaz je
www.sterling-sandmann-knight.bl og.cz *1* -
Dozvědět se o Sterlingovi víc
Tady na tomhle odkazu se můžete dozvědět hodně informací i aktuální novinky:
www.sterling-sandmann-kni ght.blog.cz *3* -
Happy B-day
Vše nejky k narozkám...... *14* :)* -
Všechno NEEEEEEJJJJ
Všechno nejlepšíííííííííííí, ikdyž si to nečte... Prosimvás nemá na něj někdo email, nebo něco... Předem děkujůůůů -
-
Bože si blbá? *15* Ten by si to beztak ani nepřečet! *15*
-
Re: Všechno NEEEEEEJJJJ
Nevím..jednou jsem si psala na fb s nějakým a pak si ho smázl ale měl tam fotky s mobilu před zrdcadlem takže to byl on *14* -
-
Re: Re: Všechno NEEEEEEJJJJ
ne to určitě nebyl on bohužel......byl sním rozhovor a ptali se ho jestli má Fb a on řek že ne a nikdy neměl bohužel a je mu strašně líto že se za něj jiní vydávaj -
-
Re: Re: Re: Všechno NEEEEEEJJJJ
Přesně taky jsem si to myslela to je něco podobného Ness nemá fb a je jí to též líto.. *9* *14*
-
-
-
-
vše nej
všechno nejlepší! *14* *14* -
b-day
Všechno nejlepší moja lásko jediná..
Miluji tě moc *14* *14* *14* -
-
Re: b-day
přidávám se všechno nejlepší *3*
-
-
Všechno nej Sterlingu!!!
Všechno nejlepší k narozeninám!!!!!! Miluju tě!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *1* -
-
Re: Všechno nej Sterlingu!!!
SKUTEČNĚ HO MILUJEŠ? TUŠÍŠ ŽE NEJSI JEDINÁ KDO HO MILUJE? A CO MILUJEŠ HO TŘEBA JAKO KLUKA KTERÝHO VÍDÁŠ DENNĚ A CHODÍTE SPOLU? SLOVO "MILUJI TĚ"... ZAJÍMALO BY MI JAK MOC HO MILUJEŠ A CO NA NĚM MILUJEŠ???
MÁŠ PRAVDU JAKO ZPĚVÁK JE ÚŽASNEJ, KRÁSNEJ SLADKEJ HLAS A SKVĚLÝ ÚSMĚV, NEODOLATELNÉ MODRÉ OČI, ALE CO OSOBNOST, CO JEHO ZVYKY JAK SE CHOVÁ KDYŽ NEJSOU V BLÍZKOSTI PAPARAZZI A NEBO LIDÉ ZE SHOWBIZNISU? TAK CO OPRAVDU HO "MILUJEŠ" A CO NA NĚM TEDA MILUJEŠ?
-