-
JEŠTĚ NĚKDO
A TO SEM ZAPOMNĚL NA EDDIEHO GUERRERA BRATA HARTA A DALŠÍ TI VŠICHNI ANI VYJMENOVAT NEJDOU WOOOOOOOOOOOOOOOOO VIVA LA RAZAAAAAAAAAA -
Stone cold
*5* Jak už jsem řikal na Diz. u the Rocka SCSA rock a triple h jsou upne husty stone cold měl prostě vždy ve wrestlingu roly HELL což uměl vic než kdo jinej borec proste *5* -
VOŽRALEC!!!!!!!!!
Goldberg by mu natrhl prdel tomu vožralcovi!To starobrno do sebe lije jak obyčejný prase! -
WWE SHOP
Ahoj zakladame www.wweshop.cz po doprodani zbozi bude mozne si objednat cokoliv z WWE:) *4* -
mcgoo
nejlepší mysterio a r-thruth a kdo to neuzná at jde do prdele. *13* *13* *8* -
GOLDBERG
Randy Ortna doslova nesnáším.Nejvíc mě na něm vadí,jak má furt namazaný tělo něčím,aby se lesklo.Buhví jaká korba není,jenom že je trochu vyrísovanej to je vše!Ty nemáš rád Undertakera a kane,tak tomu fakt nerozumím?Undertaker to je už skoro legenda.Jěště si dobře pamatuji jak Undertaker zápasil s Yokozunem(těch zápasu měli spolu opravdu hodně).Docela mě vytáčijou ti dva komentátoři,co uvádějí na Eurosportu Clash Time.Někdy řeknou takovou pitomost(např:Stephanie Mcmahon říkají Linda...atp.Proč proboha tam nedají někoho kdo tomu rozumí!Rock si myslím,že se už k wrestlingu nevrátí.Jako herec mu to určitě vynáší víc,i popularitu.Jak vubec se ty dlouho zabýváš wrestlingem,ale pravdu(sranda)? *3* -
-
Re: GOLDBERG
moment moment moment,ja to myslel tak ze Randy je debilek,a jedinej dobrej je Undertaker toho mam rad jak v tom hábitu svým vzdy a rozkope vsechno pred sebou a jeste Kane je dobrej ostatatni stoji za .....,wrestlingem se zabyvas urcite dele,ja tak 2 roky ale znam skoro vsechno o tom od pravidel po spolecnosti po jmena vsech komentatoru,ai ty souteze ted presne nvm jak se tomu rika la eje tam BackLash,Vengeance,Armageddon, a dalsi sammo sleduji to kazdy den tento sport a baví me hodne .
-
-
Panackove ja jsem byl na zapase a dokonce jsem mluvil z goldbergem a jak tady ten ubozak pise tak na tsroidech nikdy nebil sam je odsuzuje a kdyby jste videli ten jeho palac s telocvicnou to by jste teprve cumeli a muzu vam rict ze mam 190cm a 106kg vypadam celkem dobre ale goldberg to je masakr to je asi tak vse zdar a silu.
-
-
a dál??trapáku ulhanej *16* *16* *16*
-