-
Steven
Skvělý fotbalista, který odehraje každý zápas na 100% a odevzdá ten nejlepší výkon. Lepšího kapitána a záložníka mít Live nemůže. Doufám, že letos se zadaří a Liverpool získá titul v Premier League, po letech čekání, by si to zasloužil, protože má opravdu výborné mužstvo (hlavně útok je bombastický). -
-
Re: Steven
jj naprosto s tebou souhlasím *4* -
-
Re: Re: Steven
Jojo já s váma taky souhlasím,všechno co jste napsali je pravda,zápas proti Middlesbrough byl fakt o nervy *4* nakonec to dobře dopadlo... *4*
-
-
-
uz vyhrali
mam takový pocit, že Liverpool vyhrál ligu mistrů, pokud si dobre vzpominam, tak hráli finále s AC Milán, vyhráli až na penalty. Miláno vedlo 3:0 a Liverpool zázračně vyrovnal a ještě dokázal vyhrát bylo to v sezone 2004/2005 -
Steve je fakt dobrej
Vim že už jste to tu řekli ale je fakt supr hráč....můj vzor....a je skvělej že strašně maká pro tým....viděl jsem ho v jednom zápase za repre kde se vrátil při brejku soupeře a zastoupil obránce...prostě univerzál....a skvěle povzbuzuje tým -
STEVEN JE NEJLEPŠÍ A NEJHEZČÍ FOTBALISTA JE PROSTĚ NÉÉÉÉÉÉÉJLEPŠÍ!!!STEVIE *3* *14* *14* ÚŽASNEJ
-
Je nej
Prostě je úžasnej!Lowuju ho!Nej hráč prostě co k tomu dodat jeho tým je nej v evropě možná v celím světě liverpool je prostě nej nej nej doufám že to dneska ManUt po..re!Prostě musíme jen věřit -
no táááák
tady to teda žijéééé pište pište.......steven je úžasnej bych se furt jen opakovala je jedinečnej *14* -
narozeniny
Steviemu přeju všecko nejlepší k jeho třicátým narozeninám :) věřila jsem že tenhle rok to bude z kulatejma narozkama i titul co bude slavit ale nevyšlo to no :) snad příští ;) pořád budu věřit RedS navždy ;* -
Steven
Steve je prostě jedinečnej... *14* jako kapitááán Liverpoolu dokáže svůj tým neuvěřitelně povzbudit...je to vynikající fotbalista ...a navíííc je úúúúúúúplně nádhernej *14* *14* NJN prostě Steve umí -
Steven
Stevie je nejlepší hráč na světě nikdo se mu nevyrovná ani Lampard prostě nikdo je nejlepší a jednička Anglie. -
Stevie
ja som zo slovenska ale strasne fandim steviemu aj liverpoolu takze som sa k vam pridal dufam ze nemate nic proti tomu *4*