-
Sting blog
http://sting.bloguje.cz -
Stinga som zacal pocuvat asi pred troma rokmi {myslim, ze to bol 2003 rok, alebo tak nejako...} Brutalne ho uznavam, je to kultovy spevak, mam uz celu jeho diskografiu, akurat si zhanam album, ktory vydal tohoto roku {Songs from the Labyrinth}. Jeden jediny spevak, ktory este nemal spatny album. Dokonca ja Nothing like the sun je dobre.
-
Nic lepšího mě nemohlo potkat
Stinga, Police poslouchám a obdivuji od začátku 1977 /je mi 42/! První konzert živě v Budapešti, když mi bylo 16! Nikdy na to nezapomenu PLÁCNUL MI DO RUKY, měsíc jsem si ji nemyl! I dnes jsem ochoten za ním kamkoliv zajet, škoda vystoupení /zrušeno/ v Praze The Police! Velice mně to ještě dnes mrzí! Těším se ale na další, věřím, že jich absolvuju ještě hodně! Moje děti 22syn a 17dcera ho rovněž poslouchaj dost často. Všechny příznivce moc zdravím a ať nás je co nejvíc! -
písničky
prosím o radu kde bych našla přeložené texty písní Stinda na internetu?? -
-
Re: písničky
Překlady budou brzy na našich nových stránkách www.stingmania.cz , takže se tam brzy budeš moct pokochat. *3*
-
-
Texty písní
Jsem obdivovatelkou Stinga jeho písničky pohladí duši a jsou suprrr!!!Poslouchám ho několik let a musím říci že až tedka mě napadlo že vlastně nevím o čem v některých písních zpívá *3* poradí někdo? *14* -
Český fanklub Stinga StingMania.os.
Ahoj!
Všechny bych Vás moc ráda informovala o tom, že již vzninul český fanklub Stinga jménem StingMania o.s. *5*
Kdybyste se chtěli přidat, či si jen popovídat s fanoušky, tak přijďte na diskuzi na lidé.cz fórum The Sting. Rádi Vás tam uvítáme a 10.5. bude sraz fanoušků v Praze. Více informací se ale dozvíte na výše uvedeném fóru. Nebojte se a přijďte! (Bohužel naše stránky jsou stále ve stádiu vývoje...)
S pozdravem Kačka Ungrová, předseda fanklubu. *4* -
Byl dobrej
Stinga jsem hodně dlouho poslouchala, byl dobrej, třeba poslech Outlandos d`Amour pomohlo v depce. Ale poslední album, co mám, Secred Love, mi připadá vycucané z malíku. Od těch dob mě neláká. -
Otazka
Sting hral i ve filmu s frankeštej tematikou. Prosim nevi někto jak se ten film doopravdy jmenuje? Diky *3*