-
♥aya+strify♥
hmm... tak von ma dneska narozky!!! happy birthday!!! je to upe kráásney kluk *14* !!! příští rok o prázkách jedem do německa!! i monžná se sborem!! tak si to tam co nejwíc uziju!! *1* a na nejaky koncert od nich určo prijdu!!! proste sfrify&shin&kiro=my lowe!! *14* -
Lulu-Kiro
Strify je good a hezkej krasne zpiva ale presto mam za to ze Kiro je lepsi a hezci *14* *14* ...ale kazdej ma svuj nazor *3* *4* -
-
Re: Lulu-Kiro
nemáš nějakej obrázek,jak vypadal dřív?já je totiž poslouchám až teď,tak nevím,jak dřív vypadal *4*
P.S.jinak je úplně krááááásnej *14*
-
-
Tenhle kluk ze mě udělal poblázněnou puberťačku, ale odešel dřív než jsem stihla přijít.. Ach jo.. Proč jsem musela zaspat dobu? Sakra, kluci, dejte se zase dohromady, nebo zešílím!
-
-
Úplná pravda. Moc si přeji aby se zas dali dohromady. Myslím že nejsem sama.
-
-
Nejkrásnějšíí
Pomooooc, proč je tak nádhernej??? A ten jeho hlas♥♥ N-Á-D-H-E-R-N-E-J *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Nejkrásnějšíí
chceš zavolat sanitku?? *1* -
-
Re: Re: Nejkrásnějšíí
Jo..no pokud mě zaveze k němu tak na 101% xD *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Nejkrásnějšíí
tak to bych se musela domluvit s tím co tu sanitku řídí.... a asi by to nebylo zadara..., ale klidně bych se svezla s tebou -
-
Re: Re: Re: Re: Nejkrásnějšíí
Ok pojedem spolu xD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nejkrásnějšíí
to je dobrovolná sebevražda víš to?
-
-
-
-
-
-
uáááá
strašně moc miluju Strifyyyyyyhooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! *3* -
yeah
jééé...Strify *14* tk toe prostě kunda *14* na Kirouška sice nemá ,ale prostě je to krásnej kluk !!! *4* *1* *3* -
strify
strify je fakt kus *14* *14* *14* *14* *14* -
WOW!
strify:suprově zpívá a je hrozně hezký já ho vážně miluju!a myslim si že se k sobe hodíme nebo hodili,protože mám ráda stejnej styl jako on!a ješě rád asiji a já jsem na půl asiatka *14* *3* *4* *14* -
Sladký
*Yahoo* je uplně nádhernej *14* a Cinema Bizarre miluju ,je to ta nej skupina na světěěěěě *14* *14* *14* -
není emo
jako dřív nebyl emo ale spíš mi příjde, že byl gothic, ale to už je fuk, páč teď má lepší styl a vypadá mnohem líp... -
-
Re: není emo
gothic?? ehm, tak to asi ne... -
-
O byl i Gothic i Emo...mam to zjisteni ;)
-
-