Přejít na výpis diskuzí

Suri Cruise

OSOBNOST 8.7.2009 
80 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ?

Nwm teda proč tady je! Dcera dvou vypatlanejch celebrit. Vždyt je obyčejná nula a je z ní hned osobnost! *8*
  • Že by nová Lidsay Lohan?
    Jé... Já chci taky tohle povolání... :P
  • Je mi malé Suri tak trochu líto, protože na tu stupidní výchovu jejích rodičů akorát doplatí (makeup,boty na podpatku), ale neodsuzovala bych jí za to, že vyplazuje jazyk na novináře. Musí to být asi děsný, když vás na každým kroku obtěžují dotěrný papparazzi, dnes a denně,i když jdete na nákup, to musí lézt na mozek. Kolikrát se nedokáže ovládnout dospělý, natož dítě. Takže v tomhle jí chápu.
    • Ve všem s tebou souhlasím.
  • nejak mi je fuk vychova male Suri....a asi bude troske chudak v dospelosti ale kdyz to tak tady sleduju ty vase rozpory tak si rikam ze asi troske osobnost bude kdyz dokaze rozhadat par debilku z ČR..:-DDD
    • Nevim kdo je tu debilek :P :DDD
  • Jenom závidíte že nejste ona !!!!!!! Malá Suri nemůže za to jaká je , vychovávali jí k tomu od malička. Je to opravdu hezká a chytrá holčička, takže nazáviďte !!!!!
    • ja ji mam osobne rada, nechapu proc ji vsichni pomlouvaji. rozhodne nikomu nic neudelala. akorat se to da popsat jako ZAVIST
  • Já bych řekla,že je chudák a i rozmazlenej spratek.Jenže to je prává to, ona za to nemůže. Takže je mi jí líto.Tohle co jí dělají nemůže nikdo zvládnout.A ikdyž jí budou všemu učit(stejně to nejde),tak bude normální.
  • Ty jsi asi pěkně závistivá viď?
    • Promiň,ale tohle o závisti fakt není. Suri sice má všechno a nouzi mít asi nikdy nebude, ale co z ní roste? Na co si ukáže, to dostane. Roste z ní rozmazlený dítě, který to v životě bude mít pěkně zkomplikovaný, protože kdo má rád povrchní a rozmazlený lidi?? Asi nikdo že.
  • wendy92

Herečka?

Ale já to myslém vážně kde Suri hrála??
  • martinkooooooo

kundo

do pice co sem nejdu prispevky davat kurva
    • Re: kundo

Co to má znamenat,nač ta slova vulgární? tak sem nepiš,když chceš být sprostý/á.
  • nika1979

Suri Cruise☺♥♥♥♥♥♥♥

Vážení. nechte ju.Suri Cruise-napokoj zavidite.žarlitě............------------
    však aj vi bude te jednou mit ditě.....
    to neni vina jejich rodiču. co ma všatniku............ ja taky mam furu. věci a nejsem star.........
    nekupujte bulvary Aha Blesk Ritmus života *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *13* ☺☻☻☻♫♫▓▓
    • ja souhlasim kdybich měla peníze taky bych to tak udělala
    • Re: Suri Cruise☺♥♥♥♥♥♥♥

Ale Ale... takže ty si myslíš, že když denně nosí věci za 200 000 kč (v přepočtu) že je to v pořádku?? Je jí 5, líčí se od dvou let, podpatek nosí od 3 let, a to je v pořádku? A její rodiče za to nemůžou? Ano, máš možná extravagantí šatník, ale nemáš oblečení za 60 mil. botník za 2,5 a nespotřebuješ jednu krabičku make-upu za měsíc. To se na mě nezlob, ale je rozmazlená, a můžou za to její rodiče. Není to žádná modelka, na osobnosti.cz nepatří. To je všechno.
      • jo je to v pořádku!!a proč ne??kdybys byl/a ty tak bohata/y tak si myslim ze si nebudes kupovat obycejne veci ale spise znackove obleceni!!!no a co ze ma makeup...to ja taky...je to jeji vec,tak sem nepis tyhle blbosti...

Tvl, nejdřív se podívej aspoň do slabikáře a potom sem něco piš.

Mi nezávidíme jen nevidíme důvod proč by tady mohla být

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit