Přejít na výpis diskuzí

Pavel Sup

OSOBNOST 24.5.2007 
186 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rapfight v praze

kurvaaaaa do pici joo - co je balkon, co je balkon.. dobry dej mi to zpatky kurva brnoo, naval mi majka, jezismarja valach z brna dopici, ty vole to byla naloz ty vole... *1* *1* to je proste uplne kruty jak tam v tom rapfightu ten borec rve *1* *1* *1* jinak Taf tam tenkrat dobre zajebal *5* je to vazne typek jak prase *5* *5*
  • Tafrob

Je to největší borec! miluju ho *14*
    a to mi je 17 :D
  • LOL :D

TVL mě je jedno kolik mu je! Hlavně že JE! :D !! Je to nej thýpek na celým světě! :D Mlj ho..:D Jo a co že to je za nějakou Hanku bo co? o který se tam hovořilo? dole v příspěvcích..:D jsem mimo obraz..:D *9* *9* *1* *3* *14*
    • Re: LOL :D

To je jeho holka *1* ..a máš pravdu je jendo kolik mu jee hlavně že je *3* ty jo se upo brutálně těšíím na to nový cd:))
  • mia.

Tafrob...borec všech dob..

Phiiz lide =D článek...očem? O čem asi =D o Tafrobovi vole..Je to pro mě velkej "brácha",frajer..jeho texty dávaj smysl,mluví v nich pravdu a to je v rapu nejpodstatnější.Nehraje si na něco co neni,jako někteří rappeři který si nezasloužej ani nosit před svim jménem slovo -rapper..on jo,on si to zaslouží,on na rappu dělá..neni najákej ten nácek co si odříká rap jak básničku a je z něj "velkej" nigga..ne...respect jemu..doufám že někdy přijedeš do Teplic do klubu dát sem pár tracků..=) tak se mějte všichni
    • Re: Tafrob...borec všech dob..

joo presne tak taf je ten co neco dokazal jak na freestajlowy scene tak se swym LP neni co ztratit........mel bys negdy prijet do teplic udelat bordel! *3*
  • V I B

tafrob je nejlepši a ten kdo řika o nem blbosti tak je pičus *16*
    • Re: V I B

Tafrob je prOstě NEjlEpšíí.. *14* PosloucHám ho už HoDně dloUho a nikDy se mI jeho Písničky NeoHrajou..!!Prostě nevim JAk bych popSala tafrOba ale Vim že do jednoho kOmentáře by Se vše Nevešlo..! *14* *14* A ten kdO o něm Říká Že Je debyL se nUDí se svím živOtem tak to muSí psát..:-**♥Nejlepší♥<---- *14*
      • Re: Re: V I B

..nápodobně.. *14* *3*
        • Re: Re: Re: V I B

Holky, co to s váma je? jak to proboha píšete.. Al3 cOO Tafr0b je ňějlepšejší
    • tafrob57

Re: V I B

jo ten kdo o tafrobovi říka že je blbej je nejvetši pičus a aď tahne do piče *10* *5*
      • Re: Re: V I B

Má pravdu Tafrob 57
  • tafrob95

Tafrob

Tafrob to je muj vzor a je to nejlepsi raper a borec v CR!!!!nikdo na nej nemaa
    • Máš pravdu *4* . Tafrob je taky bůj vzor a je taky jako můj brácha *5*
    • Re: Tafrob

jj taky si to myslim je proste BEST!!! *14*
    • Re: Tafrob

tafrob je cool...píchač i dobry raper ale w posteli to musi byt cool *14*
  • Všechno nejlepšíí :-*

Ahojky přejeme ti všechno nejlepší k tvým 27 narozeninám! hlavně hodně úspěchu a už se těšíme na tvoje nový CD posíláme pusu *14* *14* :-*
    • Re: Všechno nejlepšíí :-*

teď je mu 27 ne ? *5* *5* *7*
  • Best cz raper

Tafrob je proste nejlepsi ceskej raper.. a jedine on drzi cz rap trochu na svete.. Ostatni mcs by si z nej meli vzit priklad:) Jen tak dal Tafrob
  • kazdy muze byt hvezda ale tafi je jen jeden

ahoj jak tam spiva tafrob o svem detstvi tak ja taky takhle ziju bydlim u prarodicu a rodce jsem nevidel 5 let a to je mi 13 ted vim ze tafi neco dokazal a vim ze do toho dal vse ja to taj nepisu jen proto abych udelal dojem a vim jake muze byt detstvi tafi dik jsi dooos´t dobrej ani newim co jeste ale nejjj *4*
  • :D:D

cau lidi..:) Tafrob je borec..lepsi nez rytmus kterej dneska dela jen pop a to je na picu..:D tafrob ma texty o zivote a ma takz dobrou hudbu asi jako driv rytmus a mad skill ale to je minulost..kdyby rytmus nebyl pica mohl bejt rap v evrope skoro lepsi nez v americe a tafrob,dna,indy a wich,marpo,el nino a ego by k tomu dost rytmusovi pomohli ale rytmus je kkt a vysral se na to..dik tafrobe a ostatni rapperi ze ste se na to nevysrali kvuůi penezum jak rytmus picus :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit