Přejít na výpis diskuzí

Taylor Swift

OSOBNOST 28.9.2007 
493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xcornelia14

Re: Re: ONA CHODÍ S LUCASEM??

nechodí s taylorem.. pouze ho pozvala na svuj koncert v chicagu. Jinak se prý doopravdy s tím co tipujete..
  • majinka96

Blog o Taylor :)

Ahojky lidičky komu se líbi taylor tak ma pro něj něco co by ho mohlo zajímat :) Bávi vas shanět a psát články a hlavně blogařit ??No tak to se jukněte ke mě na blog hledám totiš novou spolumajitelku mého blogu :) blog má celkem slušnou pověst i tá navštevnost neni zrovna nejnižší ale problem je že ja to sama vubec nestíham :( přidavat články,videa ,atd atd ..Proto potřebuju pomoct !! Na blogu mam konkurz HLedá se new spolumajitelka!! stačí tam jen něco doplnit napsat do komentařu a mate to ;) Určitě se aspon jukněte kdybys te se ke mě přidali určitě byste neprodělali právě naopak !! více a vše otom ZDE
    http://taylorswift-atd.blog.cz/09 09/hleda-se-spolumajitelka
  • piskot256

Jůůj xD

Jůůůj Kanye West urazil Taylor Swift mrkněte:http://papirek256.blog.cz/ 0909/kanye-west-urazil-taylor-swift
  • _vanessa_hudgens_4ever_

Re: ANTIFAN

tak sem nelez!!!!!
  • Re: ONA CHODÍ S LUCASEM??

taylor nechodi s lukasem ona chodi s taylorom lautnerom su obrasky na google
  • ANTIFAN

taylor fakt nenavidim.nelibi se mi jak zpiva a je divna....nechapu co na ni vsichni videj...
  • Re: Taylor Swift

hele ale že v tom klipu you belong with me hraje taylor tu s tema brejlema a pak tu jakoby holku lucase tu hnedovlasou?nebo se mi to zdá?Podle me ta hnedovlasá je Taylor a má paruku ale nwm *7* *1*
  • ivcaxxx

Taylor Swift

Taylor je pěkná a dobrá zpěvačka.Nejdřív jsem ji neznala a neměla jsem ji moc ráda,pak jsem ale slyšela a viděla song love story a začala jsem ji mít ráda.A to,že chodila s joem jonasem natom nic nemění.Ted sem našla další písen you belong with me a jeto úplně suprová písen !!! *3* A taky jsem četla,že chodí s Lukasem Tillem.A v Hannah Montana je úplně boží(taylor i lukas) *4*3*
  • nik011

Re: Re: Re: úžasná

ty ses ztrata casu :D!
  • nik011

Re: ...

cinani sou zluty jestli to nevis ty zaostance
  • kikiinka

Oficiální stránka Taylor Swift?

Ahoj lidi,
    dneska jsem se koukala na Taylořino MySpace a všimla si, že už hodně zemí má něco jako "Oficiální stránku o Taylor" a mě napadalo, proč bysme nemohli mít taky?
    Problém je v tom, že bych to sama nezvládla, hlavně bych nedokázala udělat nějaký slušný design, ale kdyby nás bylo víc, tak dva tři, myslím, že bysme mohli něco dát dohromady.
    Nechci ale stránku na nějaké doméně jako blog.cz nebo estranky, chtělo by to udělat něco jako taylorswift.cz nebo tak.
    Kdyby vás taky bavilo udělat o Tay takovouhle stránku, tak napiště pod tenhle příspěvek nebo mi napište vzkaz. Budu se těšit :):)
  • kikiinka

Re: úžasná

Já bych určitě jela. Napsala jsem jí komentář na MySpace, že bysme jí tady moc moc moc rádi viděli, ale kdo ví jestli si toho vůbec všimne *4* *4*
  • muhi

Re: ONA CHODÍ S LUCASEM??

Hm, vem si že Enrique Iglesias *14* *14* *14* codí s modelkou a tenistkou Annou Kurnikovovou nebo jk se jmenuje, a v každé písničce má jinou babu *15* Takže spolu vůbec chodit nemusí *5* *4*
  • Super zpěvačka

Taylor Swift je fakt dobrá!!! *1* *1*
  • taylor-swift-maniak

...

ta pisnicka white horse byla o tom rozchodu s joem takhle byla zdrcena taylor a joe se stejne rozesel s cammilou a brecel aspon vi jaky to je
  • ONA CHODÍ S LUCASEM??

Ahojte všichni mám menší dotaz , chdí taylor s Lucasem Tillem??
    Líbali se totiž v její písničce you belong with me *15* *15*
  • Best

Taylor je ta nejlepsí zpevačka vypada jak anděl a nadherně zpívá *14* *14*.mam jeji plakat na kterym vypada fakt suprově a ty jeji pisnčky sou taaaak nadhernýýý.Kdyz sem ji videla ve filmu hannah montana tak vypadal a spivala faaaakt bozsky:-d *3* *3* *3* proste je tio pro me ta nej zpevacka ktera ma neco v hlavě a ma nadherny pisničky. *4* *4* *4* *3* *14* *14* *14*
  • ...

vypadá jako čínanka a má kvíkavej hlas =P=D
  • Re: Re: úžasná

já bych teda nejela!!ztráta času =D
  • Taylor-sbírka

Mrkněte na www.littlebuffy.blog,cz tam prodávám sbírku Taylor swift *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit