-
hvězda
Terence Hill podle mě hlavně v 70. letech dokázal, že každý kovboj nemusí nutně vypadat jako John Wayne, ale může být i odrbaný, nemytý, věčně s cigaretou v puse a přesto může být proklatě sexy.Zejména ve filmu Mé jméno je Nikdo mu to sluší až neslušně. Taky se mi líbí, jak je na fotkách ze 70. let často vidět se svým malým, moc mu to s tím malým sluší. -
Terenc hill
Bodle mně Terenc Hill a Bud Spencer byli uplně nej nebylo tak něj drasticky a dalo se na to koukat a člověk se u toho i zasmal.Doufám že tu ještě dlouho vydrží. *4* *4* *4* *4* *4* -
super herec
jeden z nejlepších herců. líbí se mi hlavně ve filmech s Budem Spencerem a má nádherny oči!!! -
já taky přidala pár tapet!
no spíš hodně,i hodně fotek...ale neobjevily se!!! *8* -
Tapety
Tak jsem přidala pár tapet....snad se brzo oběví a snad se budou líbit..... *3* *4* -
Vše nejlepší!
...k narozeninám ti vřele tvá věrná fanynka přeje! *1* -
Blahopřání.
Vše nej ke kulatinám přeje Kamil. Uměl rozdávat legraci v italských komedií, hlavně s Bud Spencrem. Dnes si pustím na DVD film, Šimon a Matouš jedou na reviéru. Jinak je pravda, že ten čas letí, ale on jako by nestárnul. Narodil se v Benátkách, jednou jsem tam byl. Jsou nádherné, až na ty holuby. *4* *4* *4* -
-
Re: Blahopřání.
musim te zklamet ale simon a matous nenatocili bud s terencem jsou to jejich nemecti dvojnici pust si ty filmy a pak treba suda a licha a poznas to sam kdyz se budes na to soustredit taky jsem si to kdysi myslela
-
-
krutý
ten čas letí už je mu 70 chlapíkoj to je stašný -
Skvelé osobnosti...
Nedávno som si znova uvedomil, aká skvelá osobnosť je tento Terence Hill vo svojich filmoch, aké má skvelé komédi; a to isté môžem skonštatovať aj o jeho kolegovi Bud Specerovi... Nesmrteľné filmové diela, heh *3* -
Podivný dědictví
Nechápu proč není ve filmografii Podivné dědictví - z roku 1972. Byl to můj první zážitek s Terencem a dodnes na to vzpomínám a už je to opravdu hodně dlouho. Fakt dobrej film.
Sukham