Přejít na výpis diskuzí

Terence Hill

OSOBNOST 31.12.2006 
95 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bud Spencer zije, ne ???

Ja teda nevim ale ja si myslim ze Bud Spencer jeste zije protoze by to urcite bylo i na oficialnich strankach Terence (www.terencehill.com) na ktere chodim temer denne !!! *7* *7* *7* Mejte se krasne a podivejte se na muj obrazek co je na oficialnich strankach Irča
  • Mé stránky o Terenci Hillovi!

www.terencehill.borec.cz Urcite tam zajdete!!!
  • Titulky

A chtela jsem se jeste zeptat nevite nebo nemate nahodou nekdo titulky k filmu Boot Hill? Please...
    • Re: Titulky

Dobrý den,

z anglických stránek se mi podařilo ztáhnout film Boot Hill (sice hrozná kvalita, ale je), samozřejmě v původním znění. Při hledání titulků jsem narazil na Váš dotaz a jelikož je starý 8 měsíců, rád bych se zeptal, jesli se vám titulky podařilo zehnat nebo jinak vyřešit. Byl bych za ně (případně za české znění filmu.. ???) moc vďěčný.

Děkuji, Zdeněk

PS: Odpověď prosím zaslat na: murko@centrum.cz
  • Je úžasný a krásný. Přidala jsem pár fotek a tak snad brzy je už sem dají!!!
  • škoda že nema fotogalerii *9* *9*
  • Jak může někdo napsat, že jeho první filmová role byl film z roku 1930. Vždyť to ještě chudák nežil!!! Ty jo, ale už je mu stejně dost let, myslela jsem, že je mu tak maximálně pětapadesát. To by mě tedy zajímalo kolik musí být Budovi.
  • Terence Hill a Bud Spencer mají nejlepší komedie ze všech, kam se na ně hrabe Slunce , seno.. *15*
  • Je skvělý, pořád nemůžu uvěřit tomu, že měl i černé vlasy, má strašně krásné oči, a hrozně se mi líbi jeho filmy, a hlavně ty s Budem Spencrem. Nevite nekdo, kolik jich spolu natocili a jak se jmenovali? *5*
  • Je to nejlepší herec co,kdy byl.Jeho filmy,společně s Budem Spencerem jsou velmi dobré. *4*
  • Mario, jsi můj idol!! Pokaždé když s tebou vidím nějaký film, nemohu uvěřit tvé chlapské dokonalosti - jsi prostě chlap se vším všudy!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit