-
Ahoj fanouscI *4* *4* Jak se mate? Rada si s vami budu psat na emailu --> terezka.prochazkova@atlas.cz ;)) mam novy email pro fanousky :) jestli neverite ze jsem to ja,tak je to vase vec ;) nebudu tu cist ty komentare ze lzu ze jsem Tereza Prochazkova .. Mam rada svoje fanousky ;))) papa
-
terísek
terka byla táááááááááááák hezká ještě když byla ve 5 angels *4* ale teď je hnusná jasně vyrůstá každý ale spíš na 12 vypadá na 15 ale mám ji ráda *3* *3* *3* -
kontakt
hej dam vam kontakt pravej na plochajdu___icq 573894954 facebook www.facebook.com/terishqa.prochajda chce se dostat do diamond cats dilina co___ ????? thee si mysli ze se dostane a 6angels nebo kolik jiiich je nechala...... *1* *1* *1* jo a zpivani ji bavy nazpivala boti proti lazce voood lucki vodrackovii....ma to na facu *9* *9* *9* *9* -
Mailík
S Terýskem a její sestřenkou si píšem na mailíku upozorňuju že na pravym a je to moc milá holka *3* -
-
Re: Mailík
Asi Tě zklamu, ale s tou s kterou si píšeš jsem ve skutečnosti já, Tvoje noční můra. *5* -
Re: Mailík
asi by si mi email nedela ze nn?
-
-
že prý
má stránku www.cici-terezka.blog.cz -
-
Re: že prý
Vůbec to není její stránka *13* *5* -
-
Re: Re: že prý
však já netvrdím,že to vím jistě,že je to její stránka,já jen,že to tvrdí autor té stránky -
-
Re: Re: Re: že prý
Není to Terky blog, žádný blog nemá.. ;)
-
-
Re: Re: že prý
ne?Ale autorka té stránky tvrdí,že je to ona
-
-
-
Terezka
Je škoda,že Terka odešla *9* -
5angels-Sara
Ahoj.Já se s 5angels znam osobně a taky vim proč Terka odešla.Nebavilo jí moc zpívat ale nejvíce jí bavilo a baví tancování to je pravý důvod *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: 5angels-Sara
Já to taky vím -
-
Re: Re: 5angels-Sara
To vědí všichni!! xP
-
-
Re: 5angels-Sara
mnoo jako to vim taky
-
-
ptání,prosba
Ahojik jak se máš proč si odešla ze skupiny?
*7*
Dáš mi tvoje icq pls. *4* -
-
Re: ptání,prosba
to ajsko asi neda ni -
-
Re: Re: ptání,prosba
Jj, ICQ dává, má ho i na FB.. ;)
-
-
-
proc??
proc si vlastne odesla ze skupiny?? -
-
Re: proc??
Terku bavilo spíš tancovat, než zpívat a tak se chtěla dále věnovat už jen tanci --> odešla.. ;) Ale říkala, že bude zpívat i dál.. ;) Na FB má písničky od Lucky V., co přezpívala.. ;)
-