-
ťuk-ťuk
Právě že paní tereza brodská není narozdíl od jiných lidí namyšlená, nechápu jak jste na to přišli *7* *13* ??? -
pozdrav
Terezko, mám Vás moc ráda a fandím Vám a přeju Vám jen takové role, které se Vám budou dobře hrát a v životě Vám přeju hodně zdraví a elánu. Držte se!!! *14* -
Mazání
Takže obdobně jako u několika dalších: Nebudu zde trpět žádné urážky, vulgarismy ani pomluvy! A to jak vzhledem k osobnosti, tak vzájemně mezi sebou, pokud chcete vyjádřit negativní názor, tak prosím, ale jen slušně!!! *13* -
Babí léto
Koukám právě na Babí léto a moc vzpomínám na Vašeho tatínka. Škoda, že nás tak záhy opustil. Jděte v jeho stopách. Eda -
co to?
co to řikate terezka brodská je moje nej herečka a zvládne všechny role i baru jordanovou v ulici hodně štěstí terezko *14* *14* *14* *14* -
jak to
jak to dělá že je i ve 40 tak sexy? *3* -
Terezo
Přes všechny ty strašné správy na Vaše konto vydržte a vytrvejte!!! Myslím, že jste dobrá herečka, která má před sebou obrovský vývoj k ještě lepšímu. Jsem trochu z branže - muzikant, tak doufám, že přirozený talent rozeznám. Jděte do toho na plno a vytrvejte. Tatínek bude mít určitě radost. Eda *3* -
Terezko
Milá Terezko vidí mže jsou tu samí náfukové? Chtěla bych vidět jak oni by zahrály role jaké by dostaly.Mne osobně se líbíte mám vás ráda.Hrajete skvěle v Ulici.Přeji vám hodně štěstí v osobním i hereckém životě. *3* *3* *4* *4* -
To by mě zajímalo
To by mě zajímalo, proč skoro každej, kdo tady Tereze nadává je neregistrovaný uživatel.Nemáte odvahu sem něco napsat jako přihlášený uživatelé co? běžte se bodnout! -
Narozky
Všechno nejlepší k narozeninám přeji!!!