-
Ahoooj všichni asi si mislíte že jsem Fejk.ale jen jsem vám chtěla říct jak to vlastně bylo mezi mnou a Tess.Ze začátku jsme se nesnášely,dělaly si naschvály,...
Ale pak se do toho pustila Angee a Nikki a usmířily jsme se,...
A napsala jsem to protože jste se mě pořád ptaly.
S pozdravem vaše xxVerčaxx -
Z 5Angels je nejhezčí a má zajímavý hlas. *2*
-
terka je dobrá zpěvačka vlastě všechny jsou dobré zpěvačky sice je moc neposlouchám ale mají talent to musím uznat a už se těším až bude zase konzert v pardubicích *14* *3* *4*
-
Ahoj Tess,přeju ti všechno nejlepší k narozeninám.Hodně štěstí,zdraví,lásky a at se ti daří v Pink angels kočko.Pavlínna 0304 *14* *14* *15* *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *15* *15* *3* *3* *3* *14* *14* *4* *4*
-
Ahoj Terko, jaxe dá žít s takovým taťkou jako je Tony Balboa Hakler? Nemáš trošku pocit, že vyrůstáš v jeho stínu? páčko, Rudy (víte, že nejsem anonym, ale ... fanda(m)...¨-pro Tondu-ten silnej herec z Holandska
-
vlastně z Belgie, sorry
-
hele souhlasim s tebou ty anonyme moje řeč no jasně umí zpívat a tancovat
-
Terezka je fakt supééér zpěvačka i jako puberťačka:))jsteb všechny 5Andálci:)!!
-
Ahoooj Asi si všichni myslíte že jsem Fejk,ale S holkama jsme se nudily tak si v dodávce vždycky čteme nějaké dotazy a otázky a chceme je napravit tak vám chci jenom napsat ať se nehádáte každý má svůj názor tak si kvůli nám nedělejte potíže a špatnou pověst,na FB máme officiálFB tak pište tam........A ještě prosím ale moc vás prosím Nedělejte že jste já pjosím:)) Pááá Tessie ")) |)
-
-
Tahle Terka je pravá!!ukázala se mi do webky....
-
-
ahoj jak se máte já fajn uz se tesim na koncerty ale hlavne na vás ahoj vaše Tess:-) *14*
-
-
Hi Tess, také se moc těším na Vaše další koncerty. Snad tam potkám i "hanku" z předchozího příspěvku a doučím se od ní pravopis - pa, strýček Rudy *5*
-