-
Terezka
Terezka je super zpěvačka jedna z mála který mají pěknej hlas v Česku *3* -
-
Re: Terezka
jj to jo
-
-
KLipy
Všechny videoklipy od Terezy Kerndlové pohromadě :) http://klipy.izdarma.cz/videoklipy- zdarma/tereza-kerndlova-videoklipy/ -
...
Tereza Kerndlová je normální tlačenka-kdyby neměla známýho otce, tk sama nedokážře nic...hlas nemá nijak zajímavej...spíš je protivnej... *13* -
-
Re: ...
Wole nauč se minimálně aspoň česky a nebo psat a nebo přestaň chlastat -
Re: ...
myslím že nedokážeš rozlišit co je pěkný ona zpívá bezvadně
*5*
-
-
krvinka.12@seznam.cz
mno presne nwm jak se ten kluk jmenuje ae moje kamaradka si snim pise a dneska du zani tak ti kdyztak muzu napsat jak se jmenuje jestli ces? *3* -
-
Re: krvinka.12@seznam.cz
Ahooooj! To bys byla moooooc hodná, to je skvělý děkuju *3* *4*
-
-
prosím poraď te mi
ahoj, nevíte jak se jmenuje ten kluk co hraje v Terezčiným klipu- Holka jako já- hl. roli??? děkuju -
-
Re: prosím poraď te mi
Víme...
-
-
CD RETRO
AHOJKY KDO BY MĚL ZÁJEM KOUPIT SE SLEVOU NOVÉ CD RETRO OD TEREZY KERDNLOVÉ TAK SE MI OZVĚTE NA barbora.faldusova@kvnet.cz (JE NOVÉ A NEPOUŽITÉ).POŠLU NA DOBÍRKU.AHOJKY *3* -
Terezka
Ahojky jestli chcete vědět co se právě děje okolo Terezky tak koukněte na http://kerndlovatereza.blog.cz/
D -
fanklub
Oficiální fanklub Terezy je na www.tkfanclub.cz -
-
Re: fanklub
Mockrát děkujeme.*4*
Už jsem zaregistrovaný. Fanklub je naprosto úžasný. A Terka si ho fakt zaslouží.
Chtěl jsem se Vás zeptat, zda se někde dají upravovat údaje v profilu, které zadávám při registraci???
A dá se změnit typ registrace??
Např. Když jsem se zaregistroval jako bežný uživatel(ne VIP) a nyní bych chtěl být VIP, jak to mám udělat??
Mockrát děkuji.
Marek
-
-
CD
AHOJKY,CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT KDO BY CHTĚL CD OD TEREZY KERNDLOVÉ RETRO,JE TO NOVÉ CD(DOSTALA JSEM DVĚ)RÁDA BYCH HO PRODALA SE SLEVOU.KDO BUDETE MÍT ZÁJEM PIŠTĚ NA barbora.faldusova@kvnet.cz NEBO Faldusova1@seznam.cz AHOJKY BÁRA F. *3* -
Jůůůů terezka
Terezku mam rada mam z ni referat na hudebku ja jejího tatu znam . Je supeeeeeer byla jsem na ni v bondy byla užasná ... v boleslavi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*