Přejít na výpis diskuzí

Tereza Kerndlová

OSOBNOST 31.12.2006 
142 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Napodobenina

takze ti co znaji zpevacku Amy Winehouse mi daji za pravdu nebo uz urcite vi o cem mluvim....nova image nasi terezky se ji totiz strasne nenapsadne podoba...staci se podivat na jejich ucesy ci make-up...dokonce i doprovodni zpevaci tanci podobne...a ja se ptam jestli ji to bavi zakladat si napodobeninu na Amy ktera vyhrala pet grammy?? to terezka nevyhraje ani slavika natoz grammy tak sakra at se na ni neprizivujeee... *16*
    • Re: Napodobenina

ježiši, celý klip je v duchu 60. let, účes, líčení, atd. Stejně můžeš říct, že Amy napodobuje Brigide Bardot a spol.
  • dotaz

cau,chci se zeptat jestli chodis na čochy na žernovnik
  • jako...vy kurvy!!
    Terezku milju ale sere mně, že kdyby nebyly schody z nebe nikdo by po ní ani neštěkl!! já jsem sem chodila mnohem dříve a nic tady skoro nebylo! a tedka jak před pár lety vydala schody z nebe tak jste tady všichni nalezlí!! nenávidím tyhle lidi! mají rádi jeden HIT a už se chovaj jako by byly jejím fanouškem několit let..
    vrrr..
    • Jo, no! :)
  • hurvinkovamorticie9

😍

• prosím poraď te mi

ahoj, nevíte jak se jmenuje ten kluk co hraje v Terezčiným klipu- Holka jako já- hl. roli??? děkuju
    • Re: prosím poraď te mi

Víme...
  • krvinka.12@seznam.cz

mno presne nwm jak se ten kluk jmenuje ae moje kamaradka si snim pise a dneska du zani tak ti kdyztak muzu napsat jak se jmenuje jestli ces? *3*
    • Re: krvinka.12@seznam.cz

Ahooooj! To bys byla moooooc hodná, to je skvělý děkuju *3* *4*
  • ...

Tereza Kerndlová je normální tlačenka-kdyby neměla známýho otce, tk sama nedokážře nic...hlas nemá nijak zajímavej...spíš je protivnej... *13*
    • Re: ...

Wole nauč se minimálně aspoň česky a nebo psat a nebo přestaň chlastat
    • Re: ...

myslím že nedokážeš rozlišit co je pěkný ona zpívá bezvadně
      *5*
  • Pokud se zajímáte o Terezku a sháníte o ní nejnovější infomace tak navštivte fanouškovskou stránku KerndlovaTereza.blog.cz =) Doporučuji :)
  • Ahoj Terezko, napadlo tě někdy živit se tím, co umíš? Zkus to, nebude to třeba tolik tahat za uši. Na zpět fakt nemáš, ale hezká jsi, to jo. A v tomhle zvráceném světě to stačí. Ukazuj se, ale PROSÍM, PROSÍM nezpívej. Aspoň ne vejšky, to ti fakt nejde.
    • V tomhle dočasně zvráceném světě, jsi chtěl napsat :) To by snad neexistovala žádná vyšší moc, kdyby tady takovádle úchylárna se všema Kerdnlovejma přetrvala dýl jak pár let :-) Já se jen divim, že se za ní rodiče nestyděj. Asi její mamka a taťka nebyli a nejsou jiní.
  • Ta je super nejlepší její písnička podle mě je Přísahám, tu mám fakt nejradši

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit