-
Anděl
Nikdy sem ji nemela ráda, ale ta new píseň Anděl má něco do sebe. Možná kdyby ji zpíval nekdo jiný byla by dokonalá, ale v určitých chvílích to zpívá docela dobře -
-
Re: Anděl
mi se ta její nová píseň vůbec nelíbí -
-
Re: Re: Anděl
nejlepší její píseň byla orchidej
-
-
-
Tereza
Tereza je úspěšná jen proto, že má slavné rodiče, nebo alespoň tátu. Modelka budiž, ale zpěvačka? Nechápu, co dělala na tom Eurosongu. Zpívat neumí, zpěv má upravený na přístrojích z nahrávacího studia. Můj názor. -
-
Re: Tereza
ale stejně v té české kvalifikaci nikdo lepší nebyl,tak nevím koho bys tam dala,pokud správně předpokládám,že jsi žena *7* -
-
Re: Re: Tereza
Řekla bych že Pepa Vojtek rekl ze by se Dan Nekonecny do toho cirkusu hodil :D- Ale myslim že každá varianta byla lepší než to co Kerndlová provedla v Eurosongu...
-
-
-
terča kerča
nejlíp zpívala tu píseň s Leošem Marešem -
-
Re: terča kerča
tys jí někdy slyšela zpívat?? -
-
Re: Re: terča kerča
sice nejsem žena,tak nevím komu ta otázka směřovala,ale písně L.Mareše a T.Kerndlové mám moc rád i když mnoho lidí má opačný názor
-
-
-
Terezka Kerndlova
Terezka Kerndlova je nejlepsi zpevacka !!uz se moc tesim na jeji 3 album teri jsi ta nejlepsi -
Super
Terezka je good hlavně nej je Orchidej+Have som fun *5* -
Terezka je můj anděl!
Chcete vědět o Terezy Kerndlové více? Podívejte se na mou stránku kerndlova.blog.cz...ahoj *4* -
neni to uplne nej zpevacka
tereza kerndlova neni nejlepsi zpevacka na sveteale zpiva celkem dobre! -
Tereza
Zpívat umí ,zpívá krásně a neztrapňij se zde. -
Tereza
Tereza je moje nejoblíbenější zpěvačka.A MŮJ NáZOR NEZMĚNÍTE,ani pomluvama. *14* -
Tereza
*4* *4* *4* tereza jsi náš andílek a zpíváš super