Přejít na výpis diskuzí

Tereza Kerndlová

OSOBNOST 31.12.2006 
140 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tereza

Tereza je úspěšná jen proto, že má slavné rodiče, nebo alespoň tátu. Modelka budiž, ale zpěvačka? Nechápu, co dělala na tom Eurosongu. Zpívat neumí, zpěv má upravený na přístrojích z nahrávacího studia. Můj názor.
    • Re: Tereza

ale stejně v té české kvalifikaci nikdo lepší nebyl,tak nevím koho bys tam dala,pokud správně předpokládám,že jsi žena *7*
      • fletnidlo

Re: Re: Tereza

Řekla bych že Pepa Vojtek rekl ze by se Dan Nekonecny do toho cirkusu hodil :D- Ale myslim že každá varianta byla lepší než to co Kerndlová provedla v Eurosongu...
  • terča kerča

nejlíp zpívala tu píseň s Leošem Marešem
    • Re: terča kerča

tys jí někdy slyšela zpívat??
      • Re: Re: terča kerča

sice nejsem žena,tak nevím komu ta otázka směřovala,ale písně L.Mareše a T.Kerndlové mám moc rád i když mnoho lidí má opačný názor
  • brazilec

Terezka Kerndlova

Terezka Kerndlova je nejlepsi zpevacka !!uz se moc tesim na jeji 3 album teri jsi ta nejlepsi
  • Super

Terezka je good hlavně nej je Orchidej+Have som fun *5*
  • michja00

Terezka je můj anděl!

Chcete vědět o Terezy Kerndlové více? Podívejte se na mou stránku kerndlova.blog.cz...ahoj *4*
  • neni to uplne nej zpevacka

tereza kerndlova neni nejlepsi zpevacka na sveteale zpiva celkem dobre!
  • Tereza

Zpívat umí ,zpívá krásně a neztrapňij se zde.
  • Tereza

Tereza je moje nejoblíbenější zpěvačka.A MŮJ NáZOR NEZMĚNÍTE,ani pomluvama. *14*
  • Tereza

*4* *4* *4* tereza jsi náš andílek a zpíváš super
  • Jsi super holka

Terezko ty jsi pro mě nejlepší zpěvačka umíš pěkně zpívat vypadáš moc hezky doufam ze jeste nekdy vydas svoje album.Ty máš strašně moc pěkné písničky jsi skvělá holka moc ti fandím jsi super *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit