-
Přeji Všechno nejlepší k narozeninám
-
Všechno nejlepší k narozeninám !!!!! *4*
-
Ve čtvrtek 8.12.2011 od 18:00 bude Tereza hostem talk-show Červený koberec v PIDIVADLE na Letné. Koukal jsem, že maj i celkem levný vstup, takže se setkání s takovouto osobností naživo celkem vyplatí *1* podívejte se na www.pidivadlo.cz
-
Mé osobní setkáni s paní Terezou byl neskutečný zážitek, je velice komunikativní, společenská, fajn ženská. *4*
-
ahoj terez si supr chtěla byc tě poznat osobně
-
Mam Tercu taky rada,je to sympaticka herecka.
-
Dříve mi nevadila, teď už mi vadí. Nikdo ji po porodu nechtěl, tak jí nova nabídla pomocnou ruku. Jen co se dostala do povědomí, z novy prchla...taky mě docela zaráží, jak v hodně článcích uvedla, jak moc je nemocná na štítnou žlázu a že nemůže zhubnout, a bla bla bla...A teď onehdá se jí na přehlídce ptali, jak to dělá, že je tak štíhlá a začala s tím, že to má vrozený, že hubne sama od sebe a zase ty řeči...prostě, zprotivila se mi tak celkově na plné čáře *16*
-
Dříve mi paní Tereza nevadila, ale poslední dobou mi vadí už moc.Je prostě všude - a když jí nevidíme, alespoň k nám promlouvá v reklamách hlasem OŘ Albert. Existuje TV kanál, kde není ?!?
-
Pojďte s námi společně fandit Terezce Kostkové :-)
http://www.facebook.com/pages/Tereza-Kostkov%C3%A1/212915985440552 -
Tereza je výborná herečka a vyzrála v nádhernou ženu, ale má taky po kom její maminka je taky krásná.
-
Re: Bee
Byl to díl 20 a jmenoval se Táta *3* -
fedf
kdybych to věděla -
Bee
Ahoj, mohl by mi někdo napsat, v jakém díle hrála v Četnických humoreskách TK? Děkuji! -
...
Nemůžu si pomoct, ale je mi hrozně nesympatická!! -
ona
ona/je dokonalá.ona/je krásná.ona/je nejlepší.ona/je COOL.ona/je sexy.ona/je GOOD.ona/je prostě nej................ *14* -
...
fajn herečka -
Re: Re: Mazání
Asi se zalekli o:)) *1* -
Re: Mazání
tak co? moc lidí tu teda nepíše, i když hraje Tereza v Ordinaci :D:D -
PŘÁNÍ K NAROZENINÁM
MILÁ TEREZKO !
PŘEJÍ VÁM K DNEŠNÍM NAROZENINÁM VŠECHNO NEJLEPŠÍ !!!
JIŘÍ
*4* *1* *3* *15* *14* *15* *3* *1* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *3* -
Terezka
Terezka je moooc krásná žena. je to taková česká Salma Hayek. Jen s tím že Terka je krásnější.