Přejít na výpis diskuzí

Tereza Kostková

OSOBNOST 8.5.2007 
66 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jsemtostaleja
    Přeji Všechno nejlepší k narozeninám
  • Všechno nejlepší k narozeninám !!!!! *4*
  • Ve čtvrtek 8.12.2011 od 18:00 bude Tereza hostem talk-show Červený koberec v PIDIVADLE na Letné. Koukal jsem, že maj i celkem levný vstup, takže se setkání s takovouto osobností naživo celkem vyplatí *1* podívejte se na www.pidivadlo.cz
  • Mé osobní setkáni s paní Terezou byl neskutečný zážitek, je velice komunikativní, společenská, fajn ženská. *4*
  • ahoj terez si supr chtěla byc tě poznat osobně
  • Mam Tercu taky rada,je to sympaticka herecka.
  • Dříve mi nevadila, teď už mi vadí. Nikdo ji po porodu nechtěl, tak jí nova nabídla pomocnou ruku. Jen co se dostala do povědomí, z novy prchla...taky mě docela zaráží, jak v hodně článcích uvedla, jak moc je nemocná na štítnou žlázu a že nemůže zhubnout, a bla bla bla...A teď onehdá se jí na přehlídce ptali, jak to dělá, že je tak štíhlá a začala s tím, že to má vrozený, že hubne sama od sebe a zase ty řeči...prostě, zprotivila se mi tak celkově na plné čáře *16*
  • Dříve mi paní Tereza nevadila, ale poslední dobou mi vadí už moc.Je prostě všude - a když jí nevidíme, alespoň k nám promlouvá v reklamách hlasem OŘ Albert. Existuje TV kanál, kde není ?!?
  • Pojďte s námi společně fandit Terezce Kostkové :-)
    http://www.facebook.com/pages/Tereza-Kostkov%C3%A1/212915985440552
  • Tereza je výborná herečka a vyzrála v nádhernou ženu, ale má taky po kom její maminka je taky krásná.
  • bobajs

Re: Bee

Byl to díl 20 a jmenoval se Táta *3*
  • fedf

kdybych to věděla
  • Bee

Ahoj, mohl by mi někdo napsat, v jakém díle hrála v Četnických humoreskách TK? Děkuji!
  • hanullka95159

...

Nemůžu si pomoct, ale je mi hrozně nesympatická!!
  • ona

ona/je dokonalá.ona/je krásná.ona/je nejlepší.ona/je COOL.ona/je sexy.ona/je GOOD.ona/je prostě nej................ *14*
  • ajinka1

...

fajn herečka
  • hudy

Re: Re: Mazání

Asi se zalekli o:)) *1*
  • Re: Mazání

tak co? moc lidí tu teda nepíše, i když hraje Tereza v Ordinaci :D:D
  • PŘÁNÍ K NAROZENINÁM

MILÁ TEREZKO !
    PŘEJÍ VÁM K DNEŠNÍM NAROZENINÁM VŠECHNO NEJLEPŠÍ !!!
    JIŘÍ
    *4* *1* *3* *15* *14* *15* *3* *1* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *3*
  • Terezka

Terezka je moooc krásná žena. je to taková česká Salma Hayek. Jen s tím že Terka je krásnější.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit