Přejít na výpis diskuzí

Tereza Maxová

OSOBNOST 31.12.2006 
46 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: JÁ JI MILUJI, má touha ve mě spaluje něžného barmana

KRÁSA VYZAŘUJE ZEVNITŘ DÁMY!!KDE JE KRÁSA
    JE SVORNOST,UPŘÍMNOST,LÁSKA A V TĚCHTO CTNOSTECH SPATŘUJEME ŠTĚSTÍ A KRÁSU KTEROU
    MAJÍ NEJEN ČESKÉ ŽENY.TEREZKA TAKÉ.
  • JÁ JI MILUJI, má touha ve mě spaluje něžného barmana

Koukám na charliho andílky a musím říct, že kde jsou tři zrodí se 4,

Tereza je Grál, kam bych nechal vytékat všechnu svoji krev, bezezbytku bez omezení,bezkonce
  • STROM poznáš po ovoci

plody jejího života jsou mému srdci nejmilejší *1*
  • Benefiční přehlídka

Mrkněte na benefiční přehlídku a oslavu výročí Nadace Terezy Maxové:

http://www.moravskatele vize.cz/spolecnost/tereza-maxova/
  • ..

Nikdo není dokonalý ..!!!!!!!!!!!! *13*
  • ..

Tereza Maxová je krásná modelka která něco dokázala.!tak ji přestaňte laskavě urážet ....bych chtěla vidět vás.... *7*
  • to: Sandy

Nevím kdo jsi ale jakým právem takhle sprostě můžeš někoho urážet? At je či není Tereza Maxová hezká nikdo nemá právo někoho takhle hanět aniž by se dotyčný mohl bránit! Krom toho asi sama trpíš komplexy ze svého vzhledu jelikož jsi opravdu velmi útočná. A jsem si jistá že pokud odpovíš na tento příspěvek znovu se prokáže tvá nízkost chování. Přeji pěkný den! *4*
  • Některé holky jsou fakt hloupé

Jak někdo jako Vy (holky od 12-17) může hodnotit takovou dámu, jako je Terezka Maxová ? Chtěla bych vidět Vás v jejich letech .. Podívejte se na sebe, než něco napíšete!! Pubertální trapky. *3*
  • DOKONALÁ

Terezka je dokonalá!!!! *14*
  • Maxová v nové galerii

http://animalrights.webz.cz/celebri ty_v_kozesinach2.htm
  • ........

Krásná modelka
  • krása

kRÁSA JE RELATIVNÍ POJEM, CO SE JEDNOMU ZDÁ KRÁSNÉ, DRUHÉMU SE NELÍBÍ, ALE tEREZKA JE KRÁSNÁ U VNITŘ, MYSLÍ I NA OSTATNÍ, NE JEN NA SVOU KAPSU. KOLIK MODELEK TO DOKÁZALO - JEN ONA.
    DÍKY TEREZKO
  • Re: Re: Nechápu..a Tereze Děkuji

*1* ty jsi fakt ubohá..běž se projít po CHodově..určitě je potkáš!!!!A pozor jsou krásné obě dvě!!Maminka i Terka.. *3* *3*
  • tereza maxová

tereza maxová je zajímavá co se týče vzhledu a právě ta zajímavost sama o sobě ji dělá krásnou!! každý člověk je jkedinečný a svým způsobem krásný,ale vzhledově zajímavých lidí je málo......
  • Re:

hm asi nechápeš pojem mezi modelkou a miss... miss je ta co je dokonalá a nemá žádnou chybu a modelka je ta co někoho nečim zaujme jako třeba zrzavíma vlasama, pihama, velkým nosem no prostě má něco neobviklého až krásného a to je přesně Tereza Maxová je modelka protoe někoho ze světa modelingu zarazil její velký nos a jinak si myslim že je úžasnej člověk kterej neyslí jen na sebe a nesoudí někoho aniž by poznal jeho a jeho činy.
    For Sandy. příjde mi že si tady léčíš svoje mindráky na někom jiném protože bud jseš úpa hnusná a nebo nemáš něco tak specifického jako tereza aby ses stala modelkou... mno jsem zvedavá co mi napíšeš a jsem si jistá že v tom opět předvedeš svou nízkou inteligenci!!! *9*
  • Re: Ha ha ha

Komu to říkáš? Jestli mě, tak ti chci říct, že já ta výjimka nejsem.
  • Tereza Maxová

Mě osobně se Tereza Maxová také moc nelíbí, ale nevím, proč bych měla na někoho kydat špínu jenom proto, abych si zvýšila sebevědomí, což dělají pouze omezené nevyzrálé osobnosti.
  • Ha ha ha

Hlavně,že ty jsi krásná princeznička,že?NIKDO NENÍ DOKONALÝ....Ale pokud jsi vyjímka OK...
  • PRAVDA

Nepříjde Vám to jako blbý?Ona je pěkná a je přirozená(nemusí si dělat nový nos) to že někomu víc neroste neznamená že nemůže dělat nějakou práci co by chtěl.Mě příjde jako normální člověk a jestli je pěkná nebo není tak myslím,že se většina schodneme,že pěkná je-kdyby nebyla tak ji nikdo jako modelku nechce!Polibte si všichni záchodový prkýnko!Ona je aspoň pěkná a né jak vy!(sice jsem vás neviděla,ale na ni skoro nikdo nemá)nevím co se vám na ní nezdá?Nechci se tady někoho zastávat,ale příjde mě to jako pitlovina...co kdyby o vás někdo napsal:Jak může taková nána s velkým zadkem dělat např.gymnastiku?strašně by se vám to líbílo,že?
  • Re: Nechápu..a Tereze Děkuji

To ti tak věřím *16* ! Jenom kecáš *8* ! Kdybys napsala něco co je pravda *9* ! Hele, napiš sem teda adresu té tvé Terezky Maxíčkové *13* !
    *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit