-
Pro Terku
Ahoj Terez Teprve dneska jsem koukla na 13.komnatu,kterou jse si natočila.Víš i já jsem brečela,protože to co si prožila nebylo jednoduchý a já ti věřím,že už se do toho nikdy nezamotáš.Máš krásnýho syna a to tě snad drží.Víš ty si člověk který ze sebe nic nedělá a to je správné.Asi si to jako malá něměla lehký.Držím ti palce a máš opravdu překrásného syna tak so ho važ on tě bude potřebovat a ty jeho.S krásným pozdravem Verunka -
zase šíííleně
Teriano, i já ti stále fandím a přeji ti už konečně toho chlapa!!! (pár zajímavých se pohybuje i v mém okolí - obyčejní a hodní lidé =o))) a čekám, že zajdeme na kafe... s Adamem jsem už přednostně dohodnutá... ty víš, že budu ráda... a ty bys třeba byla taky... ještě se ti někdy ozvu... tak jako tak... tvá osobnost mi nedá spát... jsi mi vzorem a vždycky jsi svým způsobem byla.. šíííílená... mám tě ráda... Nora -
pro tebe
Vše se vyjasnilo..konečně ..vím jaké to je být na háčku,myslím že nejen v tomhle ti rozumim...a stále držím palečky..si osobnost která má silnej charakter ale málokdo to vidí.Je těžký mít občanku na xichtě důležitej je syn tak ho pozdravuj *5* *3* -
Andělíčku můj strážníčku
Ahoj Terezko! Slyšela jsem Tě v TV dokumentu zpívat písničku Andělíčku muj stážníčku.Moc se mi ta písnička líbí a chtěla bych ji mít.Je na nějakém tvém CD?Kde bych ji získala?Měj se moc hezky.S pozdravem Marcela -
Tereza je supr vždy jsem jí hodně fandila!!!!!!!!!:-)!!!!!
-
Terezko, držím Ti palce. Ta myšlenka pomáhat lidem z dětských domovů, pasťáků atd. je moc hezká. Též drogově závislým. Myslím si, že děti z dětských domovů bez finačního a sociálního zabezpečení mají prioritu. Oni si svůj úděl nevybraly a jsou v životě nejvíc poznamenány.Ukradené dětství.Feťáci ano. Jistě mi dáš za pravdu. Měj se hezky a hodně penízek pro všechny. Vlaďka
-
Držím ti palce
Ahoj Tery a všichni její fandové moc ti držím palce a doufám že zase nespadneš na fet měj se pěkně a závidím ti,ty jsi ted'v pohodě ale mě ted' vše sere -
Trezko,ty nejsi osobnost,ty jsi Osobnost!!!cetla jsem prispevky a 99% prispivajicich jsou tvi velci fanousci a obdivovatele...patrim mezi ne!!!ten zbytek jsou jen ubozaci.kdyz zacali vyvoleni,sledovala jsem te a zasla.ve vodopadu t.hanaka jsi presvedcila nejen me ale i lidi,kteri te meli zaskatulkovanou jako fetacku,ze jsi inteligentni holka,ktera ma co rict.a drogy uz jsou nastesti minulost!!!zpatky ni krok!!!co dodat,doufam,ze nas nezklames!!!drz se
-
Trezko,prave sem se divala na 13.komnatu.vzdycky ses mi libila(sledovala sem Te v esu,v pohadkach..),ale dneska kdyz sem to videla..v nakych chvilkach mi az behal mraz po zadech.. ses dobra,ze si to dokazal!!!!drz se!!!packo
-
ČAGO BELO
TEREZO SEŠ KOČKA ZDAL SE MI O TOBĚ SEN JAK SME TO DĚLALI VE DVOU SEX A TY SIS VYNDALA KOZY BYLO TO SUPER