-
www.gunitcommunity.oforum.cz
- Pohled na Gamea jako rappera ne nepřítle Unit...
Forum o G-Unit, Gameovi a Black Wall Street, Eminemovi a D12, + ostatní hip hop a rnb, alba, klipy, novinky, písně, fotky... vše zdarma *16*
www.gunitcommunity.oforum.cz -
nejlepší
nejlepší raper
*1* -
---
Je dobrj akorá t že není ve skupině G-Unit ale Ted de do Westside Connection -
-
Re: ---
si asik malej komat.... The Game do WSC ? ti asik jebe.. je ve skupine N.W.A *16* *16*
-
-
neurotic
no jo jeto napsaný na rap-base.com http://www.rap-base.cz/index.php?su baction=showfull&id=1216294920&arch ive=&start_from=&ucat=4& -
Lax
Uz jste slyseli to nove cd od the game lax fakt pecka pry je to jeho posledni deska -
Borec
Game je miláček.To jeho album LAX je bomba a musim říct že se mi líbý všechny tracky co sou na albu.je to prostě frajer!!!všichni žerou 50 centa,Loyda atd. ale já mam ráda Gamea je to borec *14* *14* *14* -
-
Re: Borec
heh a co je to borec?
-
-
G-UNOT
sICE VÍM ŽE EXISTUJE G-UNOT ALE TADY NA PROFILU NENÍ -
The Game
The game,,ehm uplně nejlepší,nesnášim G-UNIT jsou to totální dementi,komerční až to bolí,hlavně 50 cent debil jeden,,, *14* *14* *14* v poslední době Tha Game má luxusní písničky,ačkoli kdy on neměl?:) zrovna Dope boys nejlepší:-* já toho chlapa doslova žeru,a za 9 dní bude mít narozky,,:-P příští rok má koncert v Americe a doufám že se tam dostanu -
Dobrá rapovka o tom Michaelovi Jacksonovi
-
Druhořadej rapper.