Přejít na výpis diskuzí

Theo James

OSOBNOST 4.5.2014 
40 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže by (spoiler) měla Shailene umřít? (Nečtěte, kdy nechcete vědět konec Aliance *3* ) *4*
  • Tobias a čtyřka jsou jedna osoba,tobias se jmenuje ve skutečnosti,čtyřka je přezdívka. Erotika zde vůbec není.
  • Nemám ho moc ráda a navíc mi připadá strašně škaredý :( Ale Divergence je skvělý a úžasný film, jsem z něj nadšená *14*
  • Proč tě nechápu?:DDD Vždyť Čtyřka je Tobias...:DDDD
  • WTF???
  • ty si jaká pi*a -________- v Divergencii bola len jedna jediná "erotická" scénka a to bolo v simulácii ;)) dobré ráno ;)) bože -___- prečo nehrá štvorka Tobiasa??? lebo to asi je TOBIAS.. tvl takéto komplexy mať -.- je*em celý systém *16* *16* *16* *16* *16*
  • tak mě jen napadá jestli jste film vůbec viděli. Tobias a čtyřka jsou jedna a tatáž osoba,takže logicky je hraje jeden herec. A taky by mě zajímalo jaké erotické scény máte na mysli.
  • Myslím si,že tento film je velice nevhodný pro děti a mláděž.Jsou tam moc erotické scény,které se měly vystřihnout...:D Mohly tam dát teda mnohem hezčího herce,protože Tobias se mi vůbec nelíbí, ale čtyřka je strašně sexy...:D Nechápu,proč čtyřka nehraje i Tobiase....Omlouvám se jestli tady někoho pohoršuji,ale je to můj názor.... *14*
  • Tobias (Čtyřka) je úžasný. Nikoho jiného bych tam nedala a Theo se k Shai hrozně hodí a ona k němu. Misim že jsou dobrý pár i když tvrdí že je to tajemství. Miluji ho. ♥:'(
  • nie,on má priateľku :) a so Shai sú ako brat a sestra :))
  • podle mě se tam perfektně hodí *4* neumím si představit v Divergenci jako Tobiase(Čtyřku) Ansela Elgorta , a ani si neumím představit v Hvězdy nám nepřály(TFIOS) jako Guse Thea Jamese *1* podle mě je tohle přiřazení úplně perfektní *4* *3*
  • divergent_love
    predpokladám že pár sú, pretože sa o tom všasde hovorí a navyše k sebe majú naizaj veľmi blízko. sú si súdení ako Trsi a Tobias... sú to také dve puzzle, ktoré do seba zapadajú. dopĺňajú jeden druého a navzájom sa učia. je to krásne...
  • Je opravdu úžasný :)
    Doufám, že s Shei budou, jako pár, což už možná jsou :D
    Miluju ho :D
  • Je naprosto úžasný a taky si myslím,že se do Divergence hodí:3 A taky se perfektně hodí k Shai,ikdyž je jejich vztah zatím "tajemství" stejně jim to spolu sluší i tak:)
  • Je naprosto super a do divergence se hodi podle me teda *14*
  • divergent_love
    podľa mňa sadne perfektne, navyše Veronica chcela aby boli hl. postavy on a Shai.. :3
  • mě právě přijde, že se tam hodí nejvíc a ta spisovatelka si ho tam vybrala, takže se tam asi hodí, ale každý to vidí jinak
  • kde ste se na to dívaly ??
  • Blbost, on je na tom filmu to nejlepší, dá se na něj koukat a opravdu je to dobrý herec, rozhodně bych ho neměnila ve filmu ani náhodou! *16*
  • Do Divergence se mi vůbec nehodí, ale tam se mi nehodí víc herců. Možná je to jenom můj dojem, ale celkové obsazení toho filmu se mi moc nelíbí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit