Přejít na výpis diskuzí

Thomas Hewitt

OSOBNOST 29.6.2008 
100 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jak by mohl ještě existovat....NARODIL SE 1906 a je rok 2015-2016 musí mu být tak pře sto let
    *3* *3* a navíc nevěřím že se dožívá tolika let *3* *3* nikdy nebyl dopaden takže umřel stářím neměl léky ani se on ho nikdo nestaral protože kdyby přišel do civilizace byl by dopaden už dávno a taky dávno umřel.....píšou to jen aby jsme se báli jenže jestli si chytrý a uvědomíš si to jako já tak je jasný že umřel už dávno pro blbečky kteří áááá on ještě žije *3* *7* *16* chci vidět vás jestli se takového věku dožijete někteří lidi ano ale ti mají léky a rodinu co se oně stará a on neměl nikoho *3*
  • Bojiim

Ahojec,tak on žije jo?To je v pytli.Radši o něm nic neříkejte ještě si vás nebo mně najde a vyslíkne vás z kůže,*9* !!!!!
    Myslím si že ještě žije,páč takový vrazi se dožijou víc jak normální člověk....
    • nebooj jediný nepezpečí který timomentálně hrozí jsem já :D
  • XXX

hejj alexzinko ty si upe kráva jako nechápu jak homůžeš mít ráda sice mě jeho život zajímá a chtěl bych o něm něco vědět ale určitě bych se ho v životě nezastal debila vylízanýho upe magor psychouš!!!já ho potkat s devítkou tak do něj dám zásobník!!
  • Leatherface

Hej lidi Thomasovi Hewittovi by dnes bylo něco přes +-80 takže asi už je po něm *1*
    • tpč nn 73 :D
    • Re: Leatherface

*1* *1* souhlas
  • ...mia...

:)

Ach jo...Já Ho taky moc miluju to si neumíte ani představit strašně uplně neskutečně a budu se o něm snažit co nejvíce dozvědět!!!! *14* *14*
    • Re: :)

Opravdu ???? mám ho taky ráda *14* *14* *16*
  • ...mia...

LoV3

A je mi uplně jedno jak vipadá !!!
    • Re: LoV3

http://www.horror.cz/filmove-postav y/clanek_thomas-hewitt_155/
  • nnic

tak ja nevim jak mohly natocit ten horor to nebyl doopravdy thomas ne? to by ho ppolicajti uz davno chytli *9*
    • Pane Boze, proc maji deti pristup k internetu? Proc?
    • Re: nnic

no toje jasny ze to nebil on ale herec ty vole to sou napady sito myslet ten film byl natocen o par let pozdeji zlatéo
      • jj první film, o kterým vím tak je natočenej v r. 1973 bo ňák tak
    • Re: nnic

mnhoo ono ten tomas ozaj zijee ale ten vo filme bol iba herec
  • aha

Haha Thomas Hewitt Žil Já byl v jeho domě
    • to ti tak budu věřit...
      za 1.ale souhlasim s tim že žil
      za 2.ale když si povšimnu toho jak tu lžeš, beru tě jako nějakého kokota, neni proč lhát...
      • jop a ještě něco, do jeho domu je vstup zakázán jinak tě buď čapnou benga, a nebo tě zabije T.B. Hewitt :D *1* *1*
    • Re: aha

Ty vole, nechtěj mě rozesmát, tohle píše 11 letý děcko, který vidělo chtělo jít večer na záchod rodiče už spali a ono si sedlo s peřinkou a medvídkem před horůrek a pak začalo vykládat tady po celým internetu hovna ;-) klaním se ti.
    • amug

Re: aha

kdy?
    • Re: aha

jj? to chci vidět hahahahahahahaha
  • =)

Je mi jedno jestli někdy žil,žije a nebo to je fake...Ale takoví ti "typci" co tady píšou jak by ho chtěli strašně moc poznat...Tak to jděte do háje ;D stačilo by kdyby vylezl s motorovkou a jste posraní až za ušima ;))
    • jo posraná bych byla ale jenom toršku protože je mi ho líto, všichni ho odsuzovali za to jaký byl a vůbec si nevšímaly jaký nebyl na venek, ale jaký byl uvnitř,Nikdo si ani nevšiml jaký následky to mít bude a já ho mam ráda jenom proto, že já jsem na tom stejně, mě taky odsuzujou a šikanujou že jsem jiná ale na to peču já jsem taková jaká jsem a nikdo se mi do toho s**t nebude! děkuji za pozornost *1* *1*
  • Paneboze, to jste vazne vsichni tak retardovani? Chapete, ze to je vymyslena filmova postava? Podle vas nejspis zije i Harry Potter.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit