-
Budeš mi chybět byl jsi fakt dokonalej tvý skoky jsem milovala snad se třeba za 2 nebo 3 roky až budeš připravenej vrátíš moc mi chibíš Morgi.
-
Morgi já tě uplně Milujju a doufál že se brzo uzdravíš a že to není zlí já když jsem vyděla tem tvůj pát tak mi bylo hrozně *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
--
morgi je prostě nej stejně jako schleri *1* -
gratulace
..k vítězství !!! *15* -
...přítelkyně Kristina...
no nevím jak se vám bude líbit, ale dala jsem vám jejich fotky do garerie... *1* -
Re: Cepicka
myslim ze hej .... maju ju aj niektory divaci tak asi aano *1* -
Cepicka
Nevite jestly se ta jeho cepicka da nekde koupit? -
...
Morgi a Schlieri su naj skokani :)) -
morgi
Morgišek je ten nejlepí skokan na světě. Moc mu fandím, už od jeho juniorských let. Stejně jako v Turíně, tak i ve Vancoveru bych mu přála, aby získal medaili *14* a v příští sezóně, mu přeji, aby získal opět křišťálový globus. Nechť jim to Morgišek všem zase natře *15* *15* *14* -
Morgi si naj ....
Morgi je uplne naj skokan aj ked je tuto zimu len 4 v poradi ale tak isto je zlaty a krasnucky a tiez aj Schliri je zlaty a k tomu dobry skokan..aj ked nemam nic proti Ammanovi ktory je mimochodom tiez mily :-) *4* -
Borec!!!!
Morgi stejně si borec, i když ti to letos nejde! Třeba se to příští rok soraví... -
Re: ??
No tak to netušim.. ale taky by mě zajímalo proč tam sem napsaná já když sem to nepsala:D -
??
Mám jen dotaz! Proč je pod mím příspěvkem v žvotopisu podepsán někdo jiný??? *16* *16* *16* -
Morgi
Morgi je ten nejlepši a nejhezči skokan !!! MORGI 4EVER !! -
Morgiiiii
MORGI je prostě nej skokan na světě!!!!!! *14* *4* *1* -
skoky
NO prostě ti 2 jsou nej,ale mam i jiné favority. -
Morgi je néééj
Morgi je absolutně neej!! A patří mezi nejhezčí skokany z Rakouska!! Ale Simi Amman taky vede!!!! xD xD x D xD -
Rakušani
Souhlasím, Rakušani jsou nej skokani, hlavně Morgi a Schlieri!!! -
Re: Morgi
ja třeba fandim adamovi -
Morgi
Morgi je NÉÉJLEPŠI a nějake Ahonen nebo Malysz na něj nemaj!!Morgii GO GO GO!! *14* *4*