-
Všechno nejj.. :)
-
Ona je skvělá... *14* *14* *14* *3* *3*
-
Tiffany je naprosto úžasná mladá zpěvačka! Navíc má nádherný oči. Mě tedy opravdu uchvátila.
Na youtube.com jsem na ni poprvé narazil v duetu s Megan Nicole (také výtečná zpěvačka) v cover Who says od Seleny Gomez.
Je to výborná také výborná skladatelka a umí na spoustu hudebních nástrojů.
Mé nejoblíbenější písně od Tiffany: The Reason is You, That Kiss, Never Lover Boy a cover Tonight Tonight, Good Life, Who Says, Love You Like a Love Song, Love Story a tak dále! -
A nebude jednodussi jit na jeji web stranky a tam si zjistit zivotopis?:D
-
Ty jo co já bych za to dala takle nádherně zpívat! ? *3* *14* *14* *14*
-
Tiff je prostě.. VÝÝÝTEČNÁ!!
přišlla jsem na ní náhodou na You tube a hrozně se mi líbí! je prostě SUPER!!!!!!!!!!!!!!!WoW *1* *14* *14* *14* *3* *15* *2* -
..
Tak to já Tiffany obdivuju taky! Ona zpívá úplně super! A prosímvás neznáte někdo akordy na kytaru k její písničce Heartbreak? -
-
Re: ..
taky sem je sháněla a dokonce sem se ptala na youtube a koukala na různý stránky nikde nic....bohužel je neznám, ale kdybych je náhodou sehnala tak je sem napíšu
-
-
...
Já osobně Tyffany obdivuju...sice není nějak extra slavná, ale uznání si zaslouží, protože kdo jí slyšel zpívat musí to ocenit....ted se mi hrozně líbí její písnička heartbrek... -
...
Už jsem to datum zadal a čeká na schválení. Mimochodem, narodila se 11. prosince 1992, je to na jejím kanálu na YouTube. A dobrá opravdu je *3* -
-
Re: ...
:)...Já se taky narodila 11.prosince..Mnoo ae až roku 1997... :D
-
-
Prosím pomoc
Ahoj všichni! Já jsem založila na osobnostech Tiffany.. Prosím pomoc te mi! Už sem psala Tif na myspace, youtube dokonce i volala, ale nic. Potřebuji zjistit její datum narození, ale nikde to není! Prosím za pomoc! Děkuji a taky se staňte Tiffaniným fanouškem! Vždyť je dobrá *3* *3* -
-
Re: Prosím pomoc
osobne se s ni znam co potrebujes vedet? -
-
Re: Re: Prosím pomoc
ty tak maximalne znas svoju picu a nie tyffany alvord. jasne?
-
-