Přejít na výpis diskuzí

Tiffany Alvord

OSOBNOST 23.2.2009 
26 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prečo na žiadnej sk/cz stránke nie je jej životopis? :(
    • maikerock
      Já už jsem tu psal životopis, nejsou tu schopný ho autorizovat
  • A nebude jednodussi jit na jeji web stranky a tam si zjistit zivotopis?:D
  • sellyboo
    Všechno nejj.. :)
  • Tiffany je úžasná a skvěle zpívá je prostě suprová *4* *2* *3* *1* *15*
  • janie1

Prosím pomoc

Ahoj všichni! Já jsem založila na osobnostech Tiffany.. Prosím pomoc te mi! Už sem psala Tif na myspace, youtube dokonce i volala, ale nic. Potřebuji zjistit její datum narození, ale nikde to není! Prosím za pomoc! Děkuji a taky se staňte Tiffaniným fanouškem! Vždyť je dobrá *3* *3*
    • Re: Prosím pomoc

osobne se s ni znam co potrebujes vedet?
      • Re: Re: Prosím pomoc

ty tak maximalne znas svoju picu a nie tyffany alvord. jasne?
  • ...

Už jsem to datum zadal a čeká na schválení. Mimochodem, narodila se 11. prosince 1992, je to na jejím kanálu na YouTube. A dobrá opravdu je *3*
    • sellyboo

Re: ...

:)...Já se taky narodila 11.prosince..Mnoo ae až roku 1997... :D
  • ..

Tak to já Tiffany obdivuju taky! Ona zpívá úplně super! A prosímvás neznáte někdo akordy na kytaru k její písničce Heartbreak?
    • vininka

Re: ..

taky sem je sháněla a dokonce sem se ptala na youtube a koukala na různý stránky nikde nic....bohužel je neznám, ale kdybych je náhodou sehnala tak je sem napíšu
  • Je úžasná *1* *2* *4* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
  • Je moc a moc good *14*
  • woooooow ty američani a američankyyy :)))) *3* *14* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* ... (Stela 17 let)
    • Američanky? Všichni Američani jsou Evropané... Co myslíš, kdo asi objevil a osídlil Ameriku? :D Takže bych tě opravila..
      "woooooow ty evropané a evropanky :))) ..." Ale jinak je úžasná, ale úžasná je i Megan Nicole (určitě víš o koho jde, jestli pozoruješ videa od Tiffany) ;) :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit