-
prečo na žiadnej sk/cz stránke nie je jej životopis? :(
-
-
Já už jsem tu psal životopis, nejsou tu schopný ho autorizovat
-
-
A nebude jednodussi jit na jeji web stranky a tam si zjistit zivotopis?:D
-
Všechno nejj.. :)
-
Tiffany je úžasná a skvěle zpívá je prostě suprová *4* *2* *3* *1* *15*
-
Prosím pomoc
Ahoj všichni! Já jsem založila na osobnostech Tiffany.. Prosím pomoc te mi! Už sem psala Tif na myspace, youtube dokonce i volala, ale nic. Potřebuji zjistit její datum narození, ale nikde to není! Prosím za pomoc! Děkuji a taky se staňte Tiffaniným fanouškem! Vždyť je dobrá *3* *3* -
-
Re: Prosím pomoc
osobne se s ni znam co potrebujes vedet? -
-
Re: Re: Prosím pomoc
ty tak maximalne znas svoju picu a nie tyffany alvord. jasne?
-
-
-
...
Už jsem to datum zadal a čeká na schválení. Mimochodem, narodila se 11. prosince 1992, je to na jejím kanálu na YouTube. A dobrá opravdu je *3* -
-
Re: ...
:)...Já se taky narodila 11.prosince..Mnoo ae až roku 1997... :D
-
-
..
Tak to já Tiffany obdivuju taky! Ona zpívá úplně super! A prosímvás neznáte někdo akordy na kytaru k její písničce Heartbreak? -
-
Re: ..
taky sem je sháněla a dokonce sem se ptala na youtube a koukala na různý stránky nikde nic....bohužel je neznám, ale kdybych je náhodou sehnala tak je sem napíšu
-
-
Je úžasná *1* *2* *4* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
-
Je moc a moc good *14*
-
woooooow ty američani a američankyyy :)))) *3* *14* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* ... (Stela 17 let)
-
-
Američanky? Všichni Američani jsou Evropané... Co myslíš, kdo asi objevil a osídlil Ameriku? :D Takže bych tě opravila..
"woooooow ty evropané a evropanky :))) ..." Ale jinak je úžasná, ale úžasná je i Megan Nicole (určitě víš o koho jde, jestli pozoruješ videa od Tiffany) ;) :)
-