-
=)))
Till je vážně bezvadný a nedá se s ničím srovnat .Kdyby tady měli koncert lidi dejte mi vědět . *14* -
nove cd
nove cd ma vyjit koncem tohoto roku, uz maji slozeno asi 30 songu a ted vybiraji, takze tour bude asi az pristi rok. kdyz jste vsichni tak velci fanousci rammstein tak zkuste navstivit www.czech.rammstein.cz, je tam vsechno a maja je skvela, protoze preklada vsechny rozhovory, clanky atd. -
Re: RAMMSTEIN ist nicht TOT!!!
jj má přítelky ni a je jí 28... *1* *1* -
Re: Re: jason
co bych za to dala, kdyby u nas zase hraliii""" *14* -
Re: lafee
hjooo....tak to nwm.. *9* -
RAMMSTEIN ist nicht TOT!!!
cauky lidi!!!! nwm jak vy, ale till ma podle me pritelkyni, ktery docela hodne zavidim tilla!!! chtela bych ho jen a jen pro sebee!! jenze je to bohuzel neskutecny!!!:( *14* *10* *8* -
lafee
hele nevíte co je na tom pravdy že se tillovy líbí zpěvačka lafee?? *7* *7* -
Bundeswehr
co si budeme nalhavat rammstein jsou v šem nej jinak kdy vyjde nove cd -
Rammstein
*4* *4* Till je nejlepší zpěvák na světě, má krásnou němčinu a je to velkej frajer!!! *5* *5* Rammstein!!! *5* *5* -
Jednička
Till je nejen nejkrásnější chlap na světě, ale taky to není žádnej hlupák. Můj sen je s ním aspoňněkdy chvilku pokecat. Má charisma a vážím si ho. *14* *14* *14* -
Re: jason
S tím na 100% souhlasím. Za lístky na koncert bych prodal i třeba můj milovaný komp. -
Re: Lordi forever !!!
zalez buzíku -
Re: Nej
achojky naprosto souhlasím s tebou *14* -
Re: Lordi forever !!!
Lordi? Tak to je slabota!!!!!!!!!!! R+ 4ever!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
voorhees
jak to myslis *5* -
jason
slamic ty mas neco proti rammsteinum *5* je to nej skupina na svete abys vedel vedela *16* *16* -
PROČ?
A , je dokonalý,jak se pár lidí dokáže nasrat kvůli pár písmenkům ....
fakt patos *5* *5* *5* *8* *8* *15* *15* -
Milá pentero
Ano,urážim ostatní skupiny,ostatní urážej moje takže jsme si qvit !!!!
ostatně,moje předešlá slova nepatřila NEJEN tobě,ale všem lidem co poslouchaj
ostatní skupiny. ! *13* *13* *13*
NEZLOB *16* *16* *16* -
Hej Slámič
Lukas Slama : Tebe znám.Chodíš semnou do třídy a si pěknej CHUJIN! Urážíš vše kolem. Ale na svojí hudbu nedáš dopustit! A vždy děláš jakoby nic, když urážíš ostatní kapely apod. Tomu se říká sviňárna Luky! P.S: že se něco nelíbí tobě, tak to nemusí vědět celý svět. *16* Tvá milovaná kámoška Petra *1* *8* *5* *13* *5* -
rammstein ist nicht tot
jak uz sem psala vseude mozne, rammstein ist nicht tot..a to tak bude dycky,....neni skupiny, ktera by je nahradila..rammstein nemaji ve sve kategorii konkurenci, tak z nich mejte respekt... *14* *14*