Přejít na výpis diskuzí

Till Lindemann

OSOBNOST 31.12.2006 
136 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • =)))

Till je vážně bezvadný a nedá se s ničím srovnat .Kdyby tady měli koncert lidi dejte mi vědět . *14*
  • nove cd

nove cd ma vyjit koncem tohoto roku, uz maji slozeno asi 30 songu a ted vybiraji, takze tour bude asi az pristi rok. kdyz jste vsichni tak velci fanousci rammstein tak zkuste navstivit www.czech.rammstein.cz, je tam vsechno a maja je skvela, protoze preklada vsechny rozhovory, clanky atd.
  • Re: RAMMSTEIN ist nicht TOT!!!

jj má přítelky ni a je jí 28... *1* *1*
  • Re: Re: jason

co bych za to dala, kdyby u nas zase hraliii""" *14*
  • Re: lafee

hjooo....tak to nwm.. *9*
  • RAMMSTEIN ist nicht TOT!!!

cauky lidi!!!! nwm jak vy, ale till ma podle me pritelkyni, ktery docela hodne zavidim tilla!!! chtela bych ho jen a jen pro sebee!! jenze je to bohuzel neskutecny!!!:( *14* *10* *8*
  • lafee

hele nevíte co je na tom pravdy že se tillovy líbí zpěvačka lafee?? *7* *7*
  • Bundeswehr

co si budeme nalhavat rammstein jsou v šem nej jinak kdy vyjde nove cd
  • Rammstein

*4* *4* Till je nejlepší zpěvák na světě, má krásnou němčinu a je to velkej frajer!!! *5* *5* Rammstein!!! *5* *5*
  • Jednička

Till je nejen nejkrásnější chlap na světě, ale taky to není žádnej hlupák. Můj sen je s ním aspoňněkdy chvilku pokecat. Má charisma a vážím si ho. *14* *14* *14*
  • Re: jason

S tím na 100% souhlasím. Za lístky na koncert bych prodal i třeba můj milovaný komp.
  • Re: Lordi forever !!!

zalez buzíku
  • Re: Nej

achojky naprosto souhlasím s tebou *14*
  • Re: Lordi forever !!!

Lordi? Tak to je slabota!!!!!!!!!!! R+ 4ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • voorhees

jak to myslis *5*
  • jason

slamic ty mas neco proti rammsteinum *5* je to nej skupina na svete abys vedel vedela *16* *16*
  • PROČ?

A , je dokonalý,jak se pár lidí dokáže nasrat kvůli pár písmenkům ....
    fakt patos *5* *5* *5* *8* *8* *15* *15*
  • Milá pentero

Ano,urážim ostatní skupiny,ostatní urážej moje takže jsme si qvit !!!!
    ostatně,moje předešlá slova nepatřila NEJEN tobě,ale všem lidem co poslouchaj
    ostatní skupiny. ! *13* *13* *13*
    NEZLOB *16* *16* *16*
  • Hej Slámič

Lukas Slama : Tebe znám.Chodíš semnou do třídy a si pěknej CHUJIN! Urážíš vše kolem. Ale na svojí hudbu nedáš dopustit! A vždy děláš jakoby nic, když urážíš ostatní kapely apod. Tomu se říká sviňárna Luky! P.S: že se něco nelíbí tobě, tak to nemusí vědět celý svět. *16* Tvá milovaná kámoška Petra *1* *8* *5* *13* *5*
  • rammstein ist nicht tot

jak uz sem psala vseude mozne, rammstein ist nicht tot..a to tak bude dycky,....neni skupiny, ktera by je nahradila..rammstein nemaji ve sve kategorii konkurenci, tak z nich mejte respekt... *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit