-
Milá pentero
Ano,urážim ostatní skupiny,ostatní urážej moje takže jsme si qvit !!!!
ostatně,moje předešlá slova nepatřila NEJEN tobě,ale všem lidem co poslouchaj
ostatní skupiny. ! *13* *13* *13*
NEZLOB *16* *16* *16* -
Hej Slámič
Lukas Slama : Tebe znám.Chodíš semnou do třídy a si pěknej CHUJIN! Urážíš vše kolem. Ale na svojí hudbu nedáš dopustit! A vždy děláš jakoby nic, když urážíš ostatní kapely apod. Tomu se říká sviňárna Luky! P.S: že se něco nelíbí tobě, tak to nemusí vědět celý svět. *16* Tvá milovaná kámoška Petra *1* *8* *5* *13* *5* -
rammstein ist nicht tot
jak uz sem psala vseude mozne, rammstein ist nicht tot..a to tak bude dycky,....neni skupiny, ktera by je nahradila..rammstein nemaji ve sve kategorii konkurenci, tak z nich mejte respekt... *14* *14* -
Co si myslím o Rammstein
Rammstein patří mezi moje nejlepší skupiny např.Cradle of filth,Dimmu borgir
,Iron maiden atd...! *4* -
bum či čí bum
uplě souhlasím s neděle to,rammsteini mám moc rád a nesnáším když jim někdo nadává... *7* *4* *16* -
NEDĚLEJ TO!!!!!!
Já R+ neposlouchám,ale projevovat se tady aniž by o tot někdo stál a řikat že někdo je lepší než oni je docela pakárna.....Lukáš Sláma:nikdo ti neřikal aby si sem lez-tak si něch svoje trapný poznámky a padej-SABOHEM *5* *16* *8* *5* *13* -
Lordi forever !!!
Bleeee,Ramms+ein. Lordi jsou lepší !!! *16* *16* -
-
Re: Lordi forever !!!
Když jsou Lordi lepší ,tak mi řekni ,rpčo tam bylo tak málo lidí ?
Na koncertě Rammstein bylo přeplněno a lidi stáli i v uličkách a tam kde neměli ,dokupovali listky i na místě .
Tak zalez s Lordama ,ti se R+ nemůžou rovnat .Neříkám ,že nejsou dobří .
Když se Ti líbí ,jdi si komentovat na jejich stránku a ne tady ! -
zalez buzíku -
Lordi? Tak to je slabota!!!!!!!!!!! R+ 4ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
nehci se do toho michat nebo hci ale oblicej ma jako till ale vlasy ne *3*
-
Tak co ta fotka dělá u Tilla? *4* *7*
-
Ano. Na té fotce v galerii naní Till. Budete se divit. Ale je to Anthony - frontman Redhotů. *5*