-
miláček
tiziano je prostě nej spěvák a ktomu je i krásnej.má krásné italské písně!!!! -
tiziano
Kdyby jste někdo věděl, kdy a kde bude mít nějakej koncert, tak mi prosím napište na výše uvedený email. Díky Míša -
Tiziano je pěkný debil...je teplý jak čerstvě uvařený čaj.....je na kluky....a věří v boha.Takový debil.......Je to takový buzerat....lepší je Filip Jankovič , Sámer Issa a tak.......Takže....
-
USHER JE DEBIL
Tiziano je nej. Usher, Samer Krissa, Jankovič, Dolínek... jsou debilní buzíci. DI SERE NERE CHE NON CHE TEMPO NON CHE SPA... -
tizi
Tiziano je fakt super!!!!!!!! -
Tiziano Ferro
Tiziano je nejlepsi zpevak -
Tiziano je nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Zaltíčko
Tizi je super zpěvák mám ho hrozně ráda,super písně,parádní xichtík a oblečení taky dobrý:)))) -
tizi
Tiziano je nejlepší a nejkrásnější italský zpěvák. jo a té holce to tak žeru, že ho bude mít! -
JE NEJLEPSI!!!!!!! A SMITEC!
-
on je nejlepši moje mama se snim zna a jeji přitel taky je totiž z italie hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhéééééééééééééééééééééééééééé éčččččččččččččččččččččččč!!!!!!!!!!!!!
-
bohuzel s vama ze vsim nesouhlasim vim ze kazdy ma svuj styl ale usher ma lepsy popularytu nez tiz ale jinak ale nerikam ze neni super proste mame kazdy svuj vkus.
-
Tiziano is the best.
Vzserte se vsichni na Ushera.Na Tiziana proste nema umi zpivat a je naaaaaaaaaaaaaaaaadhernej.Usher ma smulu a kdzbzch mohla tak s Tizianem budu URCITE chodit!!!!!!!!!!!!!!!!! -
héééj!!!
ještě nějaký slovo o tom,že je Usher lepší než tzn,tak vlepím prvnímu,kdo to napíše!!!Tiziano je mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc krááááásnej a je nádhernej a vynikajicí zpěvák...kam se na něj hrabe Sámer,Usher atd!!!!!miluju ho!!!!!!!!!!!!!chci ho.....budu ho mít.....!!! -
Milášek
Je to můj malinkej italskej milášek -
usher je lepsi vy kravy
-
TIZIANO je milionkrát lepší, roztomilejší a krásnější než Usher. Na Tiziana NIKDO nemá!!
-
On je to NEJLEPŠÍ co mě mohlo v životě potkat!
-
hey guys its tiz
-
nevim kdo to napsal ale usher je rozhodne lepsi nez on i kdyz je tizi pekny