-
První album
No, trošku jsem se nechal unést (já mu taky sežeru všechno! *1*) to první album je dobrý, ale "velmi kvalitní" to jsou už moc silná slova. Ona je to docela nuda když to tak teď znova poslouchám, ale je to prvotina, tak mu budiž odpuštěno. *3* Je album od alba lepší, zraje jako víno. *14* -
Poklona uctivá, pane Sammet! :-)
Jo, klaním se až k zemi, protože ten člověk je naprosto geniální. Nemluvím jen o tom, že to všechno dokázal napsat, a to velmi dobře, že první velmi kvalitní album vydal v osmnácti letech a že i všechna další alba, která napsal a vydal jsou vysoko nad průměrem. Tobias má i obrovské kouzlo osobnosti. Slyšela jsem živák Burning Down The Opera a úplně mne to vzalo. Vodí si publikum na provázku a diváci mu zobou z ruky.
Ale co mne dostalo definitivně, je to, jak si vodí na provázku mne. Poslouchám (nebo spíš poslouchala jsem) spíš tvrdší muziku. Mezi tu měkší patří taky Alice Cooper. A jednou jsem se dozvěděla, že jakémusi Sammetovi bude Alice zpívat na albu The Scarecrow, tak jsem si to album koupila a seznámila se s Mistrem Sammetem. Kdyby mi před tím někdo vykládal, že budu seděl a blaženě poslouchat slaďáky, tak si pomyslím, že mu přeskočilo. Slaďáky a patetické projevy u mužských jsem vždycky nesnášela. A hle! Přijde Tobias a já mu to žeru i s navijákem a ještě se v tom ráchám! Tak to teda "Klobouk dolů!" (kdybych teda nějaký měla), to je opravdu charisma jako Mount Everest. A pomyslnou poklonu skládám i jeho pěveckému umění. O hlase ani nemluvím - Tobias je Siréna v pravém slova smyslu. A těžce návyková. Už bez jeho hlasu nedokážu prožít ani den. :-) -
odpoved
jj ma byt na masters taky tam jedu a bude u me bydlet pac sem ze zlina a uvidime se i driv za chvilku by mel dojet tak se uplne moc tesim:)) *15* -
Re: Jo Tobi no
avantasia ma byt na mastrech ve vizovicich, jestli se s nim neuvidis driv:-) -
Re: Jo Tobi no
Tak to ti závidim :) *3* -
Jo Tobi no
Lidicky, tobias je naprosto uzasny clovek s kterym je hodne srandy. Znam ho osobne a sem za to moc rada. Doufam ze se s nim brzo uvidim.... *14* -
Tobi a roznožky :D
Stejně mě ty roznožky fakt dostávaj :D hodně krutý *1* -
Re: Tobi 4ever!
Jooo to jo... *14* *14* -
Tobi 4ever!
Tobi Sammet 4ever!!! *15*