Přejít na výpis diskuzí

Tobin Bell

OSOBNOST 31.12.2006 
24 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tobin Bell

Tobin Bell je uzasne no a taky se mi mocc libi na to ze mu je 65let! *14* *1* a do filmu SAW se uzasne hodi podle me je proste nejlepsi!!!! *15* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Tobin Bell

Tak uz jsem si myslela ze jsem divna kdyz se mi da se rict libi *1* ani nevim jak to popsat je hrozne zvlastni ale fakt dobrej a pri tom z nej mam husinu :) takze s vama holky souhlasim *15*
  • :)

jsem ho zatim viděla jenom v saw ale je tam jako jigsaw(nebo jak se jmenuje) fakt dobrej *4*
  • saw je metě horor

Tobin Bell je fakt skvělej herec někdy jsem ho nachvíli zahlídnul i v jiném filmu ale hlavně vyděl jsem všechny díly SAW několikrát fakt mrtě horor
  • Tobin Bell

V SAW byl uzasnej.Jeho herecky vykon byl naprosto perfektni.Videla jsem vsechny dily a ted se na ne koukam znovu.Smekam i pred tema co napsali scenar a vsechny ty mucici hracky dali dohromady klobouk dolu pred temi kdo se na filmu SAW podileli.Lepsiho herce na tu roli sehnat nemohli a na to ze mu je tolik co mu je tak to je stale kus chlapa ktery ma neco v sobe.Neco co zenske musi pritahovat.Smekam *14* *14* *14* *14*
  • souhlasím ze všema *3* taky se mi v SAWu hrozně líbil a myslela jsem si že jsem jediná komu se tam líbil *14* *15*
  • Nojo je to dobrej herec toho jigsaw ztvárnil uplně famozně a SAW je muj hodně oblíbený film *4* právě jsem viděl 6 díl a chystám se kouknout na ten poslední protože jsem ho jěště neviděl.
  • Ahoj,jako fanynka Tobina Bella jsem do něho blázen,jako filmovej sériovaj vrah byl nepřekonatelnej,dneska jsem koukla jen tak náhodou na TV a tam seriál 3 hlídka a vida, Tobin Bell jako sériovej vrah (jak jinak) doslova úžasnan :-) :-) :-) :-D. Ve filmu Saw byl taky super,prej bude 8 ale až v roce 2017 což je až moooc dlouho :-( ale i tak,je a bude jeden z nejlepších herců v USA :-)
  • Je to příjemnej DěDULA
  • I LIKE SAW *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • V saw je skvelej a já ho miluju a on má v sobe něco co mě přitahuje i v jeho věku je Moc pritazlivej a ty jeho oči od ted na něj Budu furt myslet :* :* :*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit