-
Moc pěknej kluk!!
Já ho taky nikdy nějak moc nemusela ale ted po 6 díle se mi faktis zalíbil...Moc pěknej kluk fakt že jo...ale prej má doopravdy hnědý vlasy ale nikde jeho foto z hnědejma vlasama tu nikde neni, okud někdo nějakou jeho fotku z hnědejma vlasama oběvil tak písněte do vzkazů a pošlete odkaz, celkem by mě to zajímalo... -
-
Re: Moc pěknej kluk!!
Jistě, i v novinách psali, že se kvůli HP nechal přebarvit! *1* -
Re: Moc pěknej kluk!!
odkazko nn,ale nema je uplne hnedy,jen tak lehce a prirodne... *4* *3*
-
-
prosím
upe moc mám láda Feltona je to úúžasný herec a já bych chtěla jeho podpis jenže neumím prozdat po netu *7* ... Nenapsali by ste tady jeho adresu? Plosím moc *14* -
-
Re: prosím
Se podívej sem tam jsou nějaký autogramy:http://dracomalfoypovidka .blog.cz/0905/autogramy-toma
-
-
Opravdu si mě docela naštval protože emma watson byla do tebe zamilovaná a ty si ji bral jako mladší sestru a to ji zlomilo srdce a já jsem te taky milovala ale už tě nemiluju protože když jsem si to četla tak mi to přišlo strašně sobecké ty mudlovskej šmejde *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* team gays boys
-
=)
Je to prostě týpek a toho hajzlíka Malfoye hraje úpe skvěle =) -
Je heský to musím přiznat.
-
Divné...
Zajímavé, lidi ho nejvíc znají z Harryho Pottera, ale o něm nikde v životopisu není ani zmínka! *13* -
je moc pěknej
Mě se Tom začal líbi až když jsem byla na HP6 po druhý... je prostě kouzelnej a rozkošnej... *14* -
ano ano aj spiva a nadherne je to na youtube...uzasny herec aj ako maly je zlaty... a Malfoya hra skvele
-
Je dobrej v Harry Potter. Moc se mi líbý. Dobře hraje a zpívá. Ale je na hlavu protože opustil Emmu Wotsn.
-
-
Tom a Emma splu nikdy nechodili, Emma do něj byla jen zamilovaná. Tom jí bral jako mladší sestru.
-
Tom a Emma splu nikdy nechodili, Emma do něj byla jen zamilovaná. Tom jí bral jako mladší sestru.
-
-
Happy B-day *3*