Přejít na výpis diskuzí

Tom Felton

OSOBNOST 31.12.2006 
509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tom je děsně hezkej, že? *14* *14* *14* *1* *1* *1* *15* *15* *15*
  • FAKT KUS

NEVIM JAK VAM ALE ME SE HROZNE LIBI JA PROSTE SUPER *14* *3*
  • je muj

je faktkus!!!!!!!
  • TOM FELTON

Tom má fakt holku a nechápu proč tady tak kvůli němu trapasíte je to rozmazlenej kluk! *14*
  • HAPPY BIRTHDAY :D :D :D :D :D :D :D :* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • FOR Anis

Nejde o to , že si s ním mluvila, nebo ne, ale o to, že si bydlela 5 let v Anglii. Tak něco napiš a ne otřepanou větu How are You. Když si bydlela v angliii tak si tam mluvila anglicky celý dny, ne? Tak napiš celý toto okno v Angličtině...Nejsi v úzkých??!! *5* *15* *15* *15*
  • Pro Mari

Je mi líto ale musím do školy. Pošlu ti to zítra. Pokud nevěříš, tak máš smůlu.. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • pro ANIS

Tak co uz ti snad presla chut neco psat? No me to leste nepreslo a delej, ja to chci mit jeste dnes!!! *1*
  • Pro Anis

anglicky umim kdyby neco,asi kdyz se ji ucim,nejsem zas tak blba ja si myslis. *1* *5* *15* *3*
  • PRO: ANIS1010

Ahoj Anis, moc se ti omlouvám za mého dementně debilkního bráchu. *10* On si vzal můj nick a psal ti víš? Já mám Toma F. taky moc ráda a jsem jeho fanynka... ale on je prostě debil a začal si vymýšlet tyhle krávoviny... Doufám, že jsi v pohodě a nebrala jsi to osobně... *7* Ahoj MARI P.S - Mimochodem ten text nemusíš odevzdávat *1* P.P.S - Ale pokud chceš, tak můžeš

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit