-
Si super mnohem hezčí než Daniel Radcffile nebo jak se to píše :o)
-
Tomík
Nazdárek!!! Tomča je moc pěkný klučina...sice ve filmu hraje pěknýho zmetka a rozmazlenýho fakana ale ve skutečnosti je to milý kluk..mám kamaráda který je na něko úplně KOTEL podobnej...jak vlasy,oči,postava...prostě celej. nedivím se Kubovi(-ten kamarád)že mu každý říká TOME=) ! už ho to pěkně štve...no..ale mě osobně by to určitě nevadilo=)))))!!!!!!asi o letních prázdninách pojedu do USA ya mijí rodinou...tak doufám že tam uvidím někoho slavného!-třeba Dana nebo dokonce Toma...kdo ví..už se šíleně těším!!!!tak mi držte palečky.. -
-
Re: Tomík
To nebydlí v USA
-
-
Miluju ho,je to snadný,když je k sežrání.
-
Tom
Tomasek je naprosto uzasnej mam ho moc rada a zavidim vsem kdo se s nim znaj -
prostě sexy =)
Proč nemůže bejt v čechách???aspoň na chviličku!!!prosíííím -
Miluju Toma
Tom je naprosto úžasnej. Lidi měla jsem tu šanci se s nim setkat a řeknu vám, že je fakt skvělěj. Sice mi malinko dělala problémy angličtin, protože jsem byla nervozní, ale nakonec jsem se s nim orozuměla. Je fakt mega bombastickej a naživo vypydá milionkrát líp než na fotkách !!!! -
-
Re: Miluju Toma
Leni, tak to ti závidím. Já se chystám do Anglie taky, tak snad ho na nějaký ,podpisový' akci potkám taky. Jestli tohle budeš číst, mohla byses ozvat na mým icq?? A vůbec všichni lidi, kdo milujou Toma ozvěte se určo taky!!!!!!! Budu se těšit! *3* -
-
Re: Re: Miluju Toma
To je trapas! Já nenapsala to icq *1* tak tady no *1* :356-739-607
-
-
-
Pro Thomase
Ahoj jak se mas bavi te ........... -
Pro Romču
Tak už se to odeslalo, tak doufám, že ti to příde. -
Pro Romču
Mam adresu na Toma, ale na tu tvojí adresu mi to nejde odeslat. -
-
Re: Pro Romču
jakou adresu...?=o ja cu taky...;)
-
-
Já vim, že se mám. Ne na 18 se opravdu nezdá. Taky seš do něj tak zblázněná jako všechny?