-
je fakt úžasnej - miluju ho
-
miláček
je božskej,úžasnej,má krásný očka....................no prostě nemám slov!!!!!!!!moooc prosím lidi kteří ho taky tak zbožnujou at se ozvou na nikola.ufounka@centrum.cz -
Mě se sice blonďáci nelíbí, ale Tom je fakt skvělej. Mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooc se mi líbí
-
muj milacek
ahojky vsem vam vzkazuju ze ste super kdyz se vam Tom libi jako me kdo chce tak at napise na Havlikova.sonia@seznam.czDík -
TOMÍČEK! :-)
TOMÍČEK JE NAPROSTO BOŽÍ STVOŘENÍ JE PROSTĚ NÁDHERNEJ!!!!!!JÁ MÁM MILIARDU OBLÍBENÝCH A NEJHEZČÍCH HERCŮ, ALE TOMÍČEK PATŘÍ MEZI TY ÚPLNĚ NEJKRÁSNĚJŠÍ!!!!!! JE SKVĚLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
tom
tom je desne sladkej hlavne kdyz se smeje kdyz hral ve filmu harry potter 1 a 2 tak vypadal jako melej ale ted je cim dal tim vic hezciiiiiiii takze je tam dallllll -
???
teda ne že bych ho moc žrala, ale v té blond je sexy -
very faninka
jsem tvoje velká faninka moc se těším na další filmy ve kterých budeš hrát. very faninka -
mam cislo na mobil od toma feltona.bohuzelmoc neumim anglicky tak toho moc s nim nepokecam.cislo vam nedaaaam.ja se mam hahahahahaha
-
je božííííííííííííííííííííííííííííí