-
ThE BesT
Tmo je pste ten nejhezci kluk na svete!!!!!! MUCK =o***** *14* *14* *14* *14* *14* -
LovE HiM ♥♥
Tomíík je prostě nej ze všech parťáků,kterých Simír měl....Je upa úžasnej a krásnej ♥♥♥ uz zas málem umrel:( doufáám ze v kobře zůstane!!!Miluju ho upa nejvííc...♥♥♥♥ *so sexy* ♥♥♥♥ -
szccsjkjksc
Tom je ten nejuzasnější kluk na světě a dobrej herec a moc se mi lid¨bi ae ne tolik jako moji kamosce ta je do nej cela pav *4* -
všechno nejlepši :)
-
nej
Tomík je nejúžasnější a nejhezčí klučina na světě.Má upa nádherný očii *14* .Tak na dálku přeju všechno nejlepší k narozeninám a hodně štstí*14* *14* *1* *14* -
Miluju tě!
Tome všechno nejky k tvým 32 *14*
Miluju tě!!!
Seš nejlepší v Kobře 11 a i v ostatních filmíkách všecky sem s tebou viděla, seš ten nejhezčí chlap na světě, bez tebe bych nebyla !!! *14*
Miluju tě už rok, lásko moje největší !!! *14* *14* *14* *14* -
tom
Vše nejlepší *4* -
:-)
Všechno nejlepší... *14* -
Přání
Všecičko nejlepší, hodně štěstí, zdraví, úspěchů v natáčení a taky lásky!!! Mocinky tě miluju!!! =o* *14* -
-
doipis
ste krávy *16* ste hnusný já vím že ti ta tvoje kámoška řekla abysto neřikala ale ja mam jinou holku a vim co protebe ještě znam miláček neboli milenec!!!Tak mě laskavě nechte žííít...A stou holkou mám *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8*
-
-
MNO...??
JA HO UPE MILUJU JE TO TEN NEJ NEJ HEZCI KLUK NA SVETE.A MA KLASNOUCKY OCICKA TAK CUS A MILUJU TE