-
Do toho!!!
Ahoj lidi, rozjeďte to tu trochu: Tom Jones si zaslouží, aby tyhle jeho stránky pořádně žily. A tak přidávejte příspěvky a komentujte jak zběsilý, ať je vidět, že je to hvězda o níž zájem neupadá. Třeba se nám do Prahy zase někdy vrátí. Bylo by to fajn, že? -
Re: Koncert
Taky jsem byl přítomen a bylo to opravdu jedinečné. Jenom mi to hrozně rychle uteklo. Jeden hit následoval druhý a najednou byl konec. Nu a výkon Toma Jonese byl něčím neskutečným - vyzařovat tolik energie z jednoho člověka (zvláště v jeho věku - 69!), to jsem snad ještě neviděl.
Mimochodem, od dnešního rána jsem pátral po netu po všech kritikách včerejšího koncertu a musím říci, že nejvýstižnější je ta na www.tyden.cz, viz http://www.tyden.cz/rubriky/kultura /hudba/tom-jones-v-praze-tygr-nebo- chameleon_147318.html -
No jasně, Tomův koncert bych si nedala ujít ani za nic. Byl úžasný *14* . Neznám nikoho, kdo by takhle zpíval. Ale nejsem moc objektivní - Toma zbožňuji. -
Koncert
Tak co? Byl někdo odsud na koncertu? Já tam byl, přímo v první řadě a ještě teď mě mrazí v zádech, jak jsem byl nadšený *3*. Tome, díky za skvělý koncert a hlavně zážitek. Doufám, že se zase brzo vrátíš do Prahy *3*. -
Je to asi fakt. Tom na svých stránkách má uvedeno u plánovaných koncertů 10. listopadu Prague 02 Arena. Mrkněte na http://www.tomjones.com/tour%20date s/index.aspx *15* -
Re: Úryvek z pisničky
No, dotaz je trochu uleželý, ale myslím, že tazatel měl na mysli píseň s názvem If I Only Knew. *4* -
Re: Re: Koncert
Není zač... No, já to datum vykoumal na oficiálních stránkách Toma, ale dnes večer odtamtud nějak zmizelo (modlím se, aby to byla jen chyba), protože na Toma bych rád zašel. -
Děkuji za informaci. Lépe řečeno: Skvělou zprávu. Ještě jsem o tom nevěděl. No a na koncert samozřejmě půjdu. Byl jsem na něm i v roce 2001 a byl to ohromný zážitek. Něco mi říká, že teď to bude ještě lepší.
PS: Ještě jednou díky. -
Koncert
Chystá se někdo na koncert Toma Jonese do Prahy (10.listopadu 2009)? *3* *3* -
Tom:)
Má opravdu dobré písničky,když mně nebaví techno pustím Toma Jonese :D *3* -
Re: Úryvek z pisničky
Nemyslíš Sex Bomb? *3* -
Úryvek z pisničky
Chci se jen zeptat ve které skladbě je takový to známý aaah yeah. Takový to vítězný. Nevíte??? *8* -
Re: Skvělý koncert
to si piš *4* -
Re: Skvělý koncert
Přesně tak. Nejlepší zpěvák na světě. Má všechny koncerty vymakaný, a vloží do nich úplně všechno. A pak je to požitek. *4* -
66 a pořád tak mladej...to je aspon zpěvák.. *3* chce se mi u toho tancovat
-
Tom Jones
Dívali jsme se s maminkou na jeho skvělé DVD s názvem Whatś New Pussycat je tam skvělích 22 písniček rádi bychm viděli další. -
Kdo zpívá písničku Absolutely nothing v originále?
-
Skvělý koncert
Nevím, kdy to bylo, ale viděl jsem skvělý koncert Toma Jonese v televizi na ČT2. Dívali jsme se s maminkou až do konce a měli jsme z toho velikou radost. Jeho písničky mohu všem doporučit a doufám, že se rozšíří více i do ČR. Je to ten nejlepší zpěvák, jakého znám.