-
happy-b-day
VŠECHNO NEJ NEJ NEJLEPŠÍ!! *3* -
Vše...
nejlepší, Tomi! Doufám, že narozky pořádně s bráškou oslavíte s kamarády někde v klubu a ne jenom na čajíčku se stařenkama, i když... *1* Co je mi do toho, že? *1* Aspoň nějaké obejmutí bratříčka by jste nám mohli vyfotit.
Šťastné narozeniny... *14* *14*
PS: Twincest 4ever! *1* *1* *1* -
vše nej
Nevím jak se to píše německy ale vše nej:D -
...
Sem už tak nikdo nechodí .. njn, ty kluci si to tak zkomplikovali, že po nich zachvíli nikdo nebude vědět. Aby se na ně nezapomnělo *9* -
hruza!!!
ahoj..faninky Toma....uz ste se urcite dozvedeli ze PRÝ Tom uhodil svoji francouzskou faninku.....tak sem nasla video o tom....http://www.sodahead.com/blog /60115/tom-kaulitz-hits-a-fan/
co si o tom myslite? -
TwInS
TwInsááátQa upa žerůůů ... samo že celý TH, jenže oni dva jsou naprosto k sežrání. Taky moc fandím Twincestu, ptž se mi upa moooc líbí a sama ho píšu. Je to kwása.
TH 4ever!!! *14* -
kvasa
tomika miluju a nikdy neprestanu TOKIO HOTEL FOREVER!!!!!!!!!!!!!!miluju tomika *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Tomííík je prostě neeeeej
hééky jako Tomík je upéé nejlepčí kocór na světě co? *14* -
docela ujde...
a zapomnela sem dodat ze ty dredy sou fakt husty jj to je mazec a ma dobrej styl a aspon nenosi latex jak jeho bratr *15* -
Hmm
Tom je v poho z TH se mi líbí nejvíc hraje moc dobře na kytaru a má fajn styl prostě Tom is the best *4* *4*