-
Tom Kaulitz
Tomík je nejlepší *13* -
je super *3*
-
Tomíšek milášek
*14* *14* *14* *14* miluju ho mocinky moc ..sem do něj blázen a miluju ho a je krásnej...tomíšek *14* *14* -
mkoji
tomiček je absoluto e *3* *3* *15* éééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé éééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé éééééééééééééééééééééééééééééééééééééééaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaccccccccccccccccccccch hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo -
Tomííček
Tomik je naprosto úúúúžasneeeej *14* *14* *4* *1* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* -
tomík s billem sou nej!!!!!!!!
tomík je super i kdyš mam rači billa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* -
Mue!
Ach jo,škoda,že to není Ostravák a nemá 15 a nemiluje mě...jinak má fakt hustý obličej! -
-
Re: Mue!
no teta říkala že má hezký nos!! *15* ale fakt...si nedělám prču mimo to ty jsi z ostravy?já taky!! *3*
-
-
Tomicek ja NAJLEPSI a NAJKRAJSI
Tomicek je nadherni strasne ho milujem cmuk *14* *14* *14* *14* *14* -
TH
tom a bill jsousuper kluci!!!!!!jde proste poznat ze jsou dvojcata!!!!mam i od toma email!!ale nikomu nedam!!!! *13* *13* jedu za tomem do lipska tak bacha!!! *14* papa a napiste mi!!!! *14* barca -
-
Re: TH
nic proti ale oni jsou teď v americe..až je budeš honit tak davej bacha ať nepřizabiješ billa je anti-fanda sportu!! -
tokiacka
mno ja mam mail i od Billa,ale i od Toma a mam i icq jejich ale nikomu ho nedam *13* *1* -
Re: TH
a maš e mail i od Billa ja jo *3*
-
-
Tomík je nejlepší a nejkrásnější kluk na světě!!!! *14*