Přejít na výpis diskuzí

Tom Kaulitz

OSOBNOST 31.12.2006 
238 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ToM

Kocham mojego Tomusiaczka - prosiaczka!! :P ICH LIEBE DICH TOM!! Mła! from Poland
  • tomšik

miluju billa a toma *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • tom je jedinecny..uz nikdy nikdo takovy nebude...!!!!Tak si ho cenme *3* *3* *1*
  • Te je ale krásný!!!!!!!!!!!
  • nádhera

tokio hotel jsou nej a nej a nej a NEJLEPSÍ!!!!!!!!!!!!!!!JSOU JAKO ANDÍLCI *4* *14* *14* *4* *3* *1* *1* *4* *15* *14* NEBO ŽEBY NE *7* ALE JO JSOU NEJLEPSÍ!!! *4* *1* *1* *1* *1* *4* *4* *14* *14* *4* *4* *14* *14* *3* *3* *3*
  • Tom..Happy Birthday !!:D
    Nádherné 23. narozeniny přeji zároveň i Bééčku!:)
    I love you..♥♥
  • Tom

takze ja souhlasim se SárouSix *16* myslim si, ze je pravda, ze Tom je jedinecnej... *4* neni asi tak uzasnej jako rikaj vsichni, ale originalita se mu musi nechat!
  • Drž hubu ty pipko! Proč sem vůbec lezeš?
  • Miluju Toma

Miluju Toma víc než svůj život,tolikrát kvůli němu natahuju...kolikrát se kvůli němu řežu a trápim? *9* Žárlim na vaše příspěvky typu:Tom je můj
    Nebo:Tomík je jenom můj
    Přitom je všech,ale nadruhou stranu žádné. *7* Proč ho musím mít JENOM na plakátech?V PC,v mobilu,v peněžence??? *7* Proč ho nemůžu mít vedle sebe? *7*
    A proto budu dál řvát:MILUJU TOMA KAULITZE,TOM,ICH LIEBE DICH!ICH LIEBE TOM KAULITZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ich will Tom Kaulitz!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Tak mu to prosím někdo vyřidte a zkoukněte blog:
    www.th-micha-th.blog.cz
    Tom *14* Tom *14* Tom *14* Tom *14* Tom *14*

T♥MT♥MT♥MT♥MT♥MT♥MT♥MT♥MT♥MT♥MT♥MT♥MT♥MT♥M
    • Re: Miluju Toma

už to ví...a říká že se nemáš řezat dělá to jizvy a to se mu nelíbíí!!! *15* ne sranda ale važně netrap se taky mi tak kdysi bylo ale už jsem si zvykla jednou ho možná potkáš!!
  • Love

Mno, prostě Tom! Perfektní kluk, který skvěle hraje na kytaru a má super povahu! Prostě je dokonalej a to se vším všudy! *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší