-
ahoj :P
Taky jsem nový fanda, takže čeest *15* *5* -
-
Re: ahoj :P
jj to je dobře protože Tomík je nejlepší *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ahoj :P
To teda je *14* *14*
-
-
-
Weby:o)
Ahojky lidičky,nechci si tu dělat nějakou ,,reklamu",ale taky mám ráda Toma a taky Ericu Durance...a mám o nich i weby....ten Tomův ted sice pro nedostatek fandů trochu upadá,ale je jedinej českej o něm...tak kdyžtak kukněte ke mě na profil kde najdete adresky a přijdte se ke mě na blog o Erice,Tomovi nebo Rachel McAdams kuknout...budu se těšit...pá *3* -
Cože?
Opravdu nechápu tu holku(nebo kluka?) kerá píše ke každýmu hezkýmu komentu nějakej urážlivej. Kdyby aspoň napsala jeden a šla pryč, jenže ona to píše ke každýmu! To je čistá závist a o jejím pravopisu pomlčím, to totiž vypovídá o úrovni.
Jinak Tom je opravdu nejhezčí chlap, kerýho jsem kdy viděla. Řekněte mi jednu chybu, kerou na něm najdete *4* -
-
Re: Cože?
JE TO TEN NEJKRASNEJSI AMERICKY HEREC!! -
je pěknej ale když je oholenej *14* -
Je tak pěknej až to bolí *1* *1*
-
-
Vše nejlepší k narozeninám!
Je to moc pěkný chlap a výborný herec. -
tom
jeden z mejch nejoblíbenějších herců fakt nevim proč tyhle nejlepší herci nedostanou naky velký filmy. -
Tom Welling
Podle mě je to dobrý herec.Z jeho tvorby znám například Smallville,Dvanáct do tuctu 1,2.Tam byl fakt dobrej.Fandím mu a docela rád koukám na jeho filmy. -
Je nejlepší
Smallville mi neutekl ani jeden díl a myslim,že jse prostě nádhernej a skvělej herec! *14* -
-
Re: co jeho rodina
Ahojky, nevíte kde se dají najít fotky jeho rodiny. Docela by mě zajímalo jak vypadá jeho žena. *3* -
-
Re: Re: co jeho rodina
a nebo na smallville-cz.com v galerce *1* -
Re: Re: co jeho rodina
Dáš normálně do google "Tom Welling´s wife" a potom obrázky
-
-
-
Tomíííííííík
Co se týče Toma je to naprosto krásnej chlap!!!!Ve smallville je neodolatelný a ty jeho modrý oči jsou k sežrání !!! :D -
narozeniny
hodně štěstí *4* -
Happy Birthday!
Happy Birthday Tom and Good Luck!