-
Udrží se Tom ve Zlíně?
Já si myslím, že Toma Zlín neudrží....bohužel... Na Zlín je až moc dobrej! No, to se uvidí jestli tady zůstane a nebo ne...
*7* -
Tomas
Duba je nej *3* *3* -
duba
Duba je skvelej brankář
*3* *3* -
narozky
vše nej... -
duba
Je moc moc příjemnej fakt super!!! *14* -
-
Re: duba
je to lama *5* -
-
Re: Re: duba
A ty ses zas debil *16*
-
-
-
dubísek
Ahoj Tome moc tě mám ráda chytáš fakt bezva!!!!!!!!!!!!!HC SPARTA PRAHA DOTOHO JDE ZA VÍTĚZSTVÍM
*5* *7* *3* -
krásnej, příjemnej
Myslim že je to strašně hodnej člověk, příjemnej, navíc i krásnej. Nechápu jak může bejt tak příjemnej když ho vždycky obletuje tolik fanynek a lidí co chtěj podpis a fotku. Určitě to musí bejt příjemný ale určitě někdy čeho je moc toho je moc. A on je vždy tak strašně příjemnej. Je to zlatej člověk mám ho moooc ráda a je to výbornej brankář a ať si každej myslí co chce já vim že je výbornej a je mi líto, že měl tolik zranění .........Ale v následující sezóně doufám že bude fit. A vychytá nám další titul *14* *14* -
Dubíseeek
No já vim že se opakuju ale Dubísek je prostě uplně nejlepší.Každej si o něm může řikat co chce ale ja si stejně budu myslet svoje!!!! *1* *3* -
Duba je Duba
Duba je Duba žádnej druhej Bříza.Má svůj styl.Takže kritizovat není nejlepší! Já vím...myslíte si,že vím všechno.. *3* -
tomášek
Duba je hrozně příjemnej človíček a už jsem sním mluvila *14* *3* prostě bonba
FADNÍM MOOC MOC SPARTĚ -
-
Re: tomášek
Myslim že je tu víc lidí co s nim mluvilo.....je strašně sympatickej...mel by tu anketu vyhrál.....fakt že jo....
-