-
Dobrý den pane Halíku /nebudu zde vypisovat vaše tituly/, dívala jsem se na pořad o rodech slavných a v rámci toho jste navštívil i Domažlice v západních Čechách. Vaši předci tam vlastnili cukrárnu na náměstí, dle toho pořadu. Nebyl jeden z vašich příbuzných /taktéž Halík, bohužel neznám už celé jméno, ale byl to snad údajně Jan/ zaměstnanec Pramenu v 70. letech v Domažlicích? Pracoval jako závozník a bydlel přesně v tom domě, který patřil vašim předkům v Domažlicích a před kterým jste stál v tom pořadu o rodech slavných. Možná je to jen shoda náhod, ale byl to spoluzávozník s mým otcem, tak mě to docela zajímá. S vašimi všemi názory nesouhlasím /vadí mi váš dogmatismus a zaujatost vůči komunismu a taktéž si narozdíl od vás duchovních nemyslím, že duše tu je jen jednou a dost - a pak následuje buď věčný život v "nebi" nebo věčná muka pekelná, jasně, důkaz pro to není, ale zamyslete se nad tím, duše se může převtělovat, je to energie/. No, když se vrátím k tomu panu Halíkovi /závozníkovi/ z Domažlic, byla to strašná /promiňte mi to slovo/ svině, silně arogantní, egoistický, nadřazený, s neúctou k lidem /neuměl ani zdravit/, také donašeč a podrazák. Pokud sdílíte ty samé geny /v případě, že je to přece jen váš příbuzný/, tak tě pic. Hezký den!
-
-
A ještě mě tak napadlo, také to byl velký flákač /neuvěřitelně líný/, hrabivý /pro korunu by si nechal koleno vrtat/ a vulgární /i k ženám, bohužel/. Takže si nemyslete, že máte nějaké bůhvíjaké příbuzné a předky, v tom pořadu šla z vás do nebe volající pýcha na svůj vlastní rodokmen, ale uvědomte si, každý jsme tu sám za sebe /každá duše si to tu musí vybojovat sama, je jedno, do jaké rodiny se reinkarnuje a jaké měla předky, tohle Bůh neřeší/. Chovejte se co nejlépe /nebuďte hrabivý/, zamýšlejte se nad svými nedostatky a trochu upusťte od toho svého až fanatického dogmatismu, jinak se budete reinkarnovat hodně dlouho a stejně pak půjdete rovnou do toho pekla, odkud se už nikdy nedostanete, protože bude vaše duše nakonec zničena Bohem. Berte to opravud vážně pane Halíku, myslím, že máte na to dostat se někam do lepších míst!
-
-
Bože ty to vidíš. Jak ten co žije v samých zvratcích mluví o ostatních že zvrací.
-
Profesor Halík na Hrad!!! To by bylo njlepší řešení pro český národ. Pan profesor by pozvedl morálku a duch národa ve šlépějích pana exprezidenta Havla.
-
-
No to by to dopadlo.
-
Lepší by byla Táňa Fišerová , protože ta ví o co nyní jde *14*
-
-
To si jako píšeš sám se sebou?
-
-
-
Dnes je v novinách článek o pedofilních kněžích ve světě. Zkuste někdo oslovit kteréhokoliv církevního hodnostáře aby se k této problematice vyjádřil. A nedozvíte se nic. Církev mlčí. Nic se neděje. Vše je v nejlepším pořádku. Věřící stále chodí do kostela a myslí si, že když církev przní jejich děti, tak to asi musí být vůle boží. Už se nedivím bolševikům, že soudruzi duchovní byli na indexu. Já se taky přikláním k verzi, že duchovní by se měli poslat na převýchovu a nebo cirkev svatou úplně zrušit. A pana papežského preláta Halíka na převýchovu jako prvního. Žádné mešní víno, žádná pečená husa, ale práce. Práce by tě otče Halíku vyléčila.
-
Jak je to s povoláním kněze? V naší společnosti jedno z nejméně prestižních. Podle nejnovějšího výzkumu je 1. Lékař, 2. Vědec 3. Zdr. sestra 4. učitel............Kněz je 22 před uklízečkou ministry a poslední sledovaný je na 26 místě poslanec. Proč si lidi neváží kněží? Protože zásadně nedodržují křesťanskou morálku. Ba naopak, jsou to prznitelé malých dětí. Proč ještě? Protože je příliš zjevné, že jim nejde o duši člověka, ale o svůj hmotný prospěch. Co dělá vesnický farář celý týden? Nic, je to příživník. Žere jak prase a chlastá. V neděli udělá nějaké to kázání a zase celý týden NEPRACUJE. A my to platíme.
-
Také si myslím, že mons. prof. PhDr Tomáš Halík Ph.D ( snad jsem nevynechal žádný titul, jó ještě papežský prelát) dělá církvi špatnou reklamu. Halík, Duka, Graubner a podobní jsou jednou z příčin, proč se lidé odklání od církve. To je pro církev medvědí služba. Ale jim je to fuk. Hlavně že budou mít louky, lesy, rybníky, obrazy a ty miliardy. To podstatné. Co tam po věřících. Ti jsou tak hloupí, že uvěří všemu, co se jim nakuká. Odpusťe mně pane preláte moje hříšné myšlenky. Bude stačit 10x zdrávas nebo ještě mám přidat 10x otčenáš? Nebo mám dát v neděli do kasičky dvěstě místo obvyklých sto vočí?
-
Pan Halík je více politikem než duchovním. Když jsem se ho zeptal zda je pravdou, že mons. Graubner sloužil mši sudeťákům, tak mně odpověděl, cituji:
.... Ano, a jsem hrdý na to, že křesťané se staví proti tomu, aby se našim německým spoluobčanům, vyhnaným z naší společné vlasti na základě
neospravedlnitelného principu "kolektivní viny", dávaly nálepky z doby
komunistické propagandy...
A z tohoto a i z jiného pohledu hodnotím mons. Halíka jako krajně negativní osobnost, která by vůbec neměla být duchovním. Ten se totiž nestará o spasení duše věřících, ale o politiku a především o hmotné statky. Bůh stvořil i takovéto lidi. Ale proč? Bůh si nepřeje žádné peníze ale lásku mezi lidmi. To je mons. Halíkovi jedno, hlavně ty hmotné statky. To je ono. Já si takovýchto lidí nevážím. -
-
Ale vždyť o penězích tam není ani slobvo, jeho knihy čtu a vím jaký je i v "civilu " takže , nevážíme si tebe , protože nic nechápeš:-)
-
-
Příteli, ty ani nevíš, že spustu věcí nevíš. Hlavní činností pana profesora Halíka je získat majetky státu pro církev. Peníze a ne duševní hodnoty. Je to jenom obyčejný havlovec. Chudák na entou. Je mně z něho na blití. A z takových pseudointelektůálů jako jseš ty také.
-
-
chápu protože tvé iq rovná se teplotě tvého těla ? proto závidíš *3*
-
-
A co by se tak panu papažskému prelátovi dalo závidět? Můžeš to prosím vyjmenovat? Se svo vyskou inteligencí to pro tebe nebude problém. Inteligentní člověk pojmenuje či vysvětlí problém. Blbeček mluví obecně o inteligenci. Možná ten pisatel co je mu z církevních hodnostářů na blití je podstatně inteleigentnější jak ty. Tak nemluv o tom o čem nic nevíš a mluv k tématu, to je osobnost papežského Preláta Halíka. Tak spusť chytráku.
-
-
-
-
-
Myslím si že je velmi nevhodné, kdy na stránce vedle životopisu svatého muže je fotka nějaké prsaté nahotinky. Fakt nevhodné. Tam by měla být fotka nějakého dvanáctiletého ministranta.
-
Doporučuji, aby si zájemci přečetli knihu Tomáše Halíka "Úvahy na prahu tisíciletí". Právě tu knihu držím v ruce a říkám si: "To muselo napsat intelektuální prase".
-
-
Prase budeš asi nejspíše ty ..se základkou toho moc nepochopíš !! *7*
-
-
Příteli, podle Vašeho příspěvku není jasné, zda jste tu knihu vy sám četl. A tak si myslím, že právě vám by prospělo dokončit si tu základku.
-
-
-
Prof Tomáš Halík je jeden z nejleoších synů českého národa, podobný laskavý duch, jako byl prezident Václav Havel. Obzvlášť si vážím jeho moudrosti např. ve vztahu k německému národu, kdy schvaluje omluvu němcům za příkoří, která byla německé národnosti způsobena. Dále si pana monsiňora vážím pro spravedlnost, kterou žádá pro církev. Restituce ve výši asi 160 mld Kč jsou odrazem výše ducha pana profesora a papežského preláta. Kéž by měl český národ více takových vzdělaných, inteligentních a moudrých lidí. Monsiňor Halík by se měl ucházet o prezidentské křeslo.
-
-
Halík by se měl ucházet o elektrické křeslo!
-