Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Hauptvogel

OSOBNOST 20.3.2009 
28 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj tomasi tisi se narodil v ústí nad labem *2* *3* *3* *16* *16* *9* *5* *5* *5*
  • Kanál Prima family - rasistický bulvární kanál!
  • Pan Haupvogel se připojil k jednotné mediální kampani - veškeré diskuse o EET pořádat zásadně bez ministra financí. Znamená to, že se diskuse s ním bojíte. Skutečným lídrem zde je pan Moravec, který tuto diskusi otevřel v pořadu, kde ministr financí byl - ale otevřel ji až po jeho odchodu. Co tím media sledují ? spoléháte na to, že co divák, to blbec ? asi ano - ocenění právě pro pana Moravce tomu nasvědčují
    PS: tento názor jsem samozřejmě napsal i panu Moravcovi, samozřejmě nereagoval, bude to tady stejné ?
  • Krásný den.Ahoj Tome ,Jmenuji se Rudolf Haupt potřebují si stebou promluvit týka se to nášeho příjmení.Zavolej mi na číslo739144509
    S pozdravem Rudolf Haupt
  • Kontakt

Dobrý den, potřeboval bych kontakt na Tomáše Hauptvogela, kvůli nabídce moderování plesu.
  • Kontakt

Dobry den Tomasi,
    potreboval bych se s Vami spojit, tady je muj e-mail :fjmikes@yahoo.com.
    Dekuji Vam
    F.Mikes
    PS Psal jsem Vam na Vas seznam e-mail, ale nedostal jsem odpoved.
    Dekuji
  • Pozdrav

Dobry den Tomasi,
    mam jinou e-mail adresu; chtel bych vedet jak jste na tom s tim cestovanim. Manzelka mi dala Vasi adresu, ale zda se ze nefunguje. Nedostal jsem odpoved.
    S pozdravem
    FM
  • Hauptvogel je BLB

Hauptvogel je blb na trinactou, takze do te Novy zapadne... Verim tomu, ze lidi s senilni demenci a s IQ houpaciho kone ho maji v oblibe, ale jeho prispevky maji stejny prinos jako urad ex-novaka Radka Johna. Dnesni reportaz s teplomerem v ruce me naprosto sokoval. *9*
  • datum

Pane Hauptvogle.
    Bylo by dobré, kdybyste se naučil česky - tedy včetně cizích slov. Slovo datum je rodu středního - vždy bylo a stále je. Bylo strašné poslouchat Váš příspěvek na téma data velikonočního pondělí. Když o "datumu" hovoří někdo, kdo češtinu nemá jako "výrobní nástroj", tak s to dá snést. Ale novinář se přece živí češtinou! naučte se ji, prosím.
    Kovářík
    • Pane Kováříku,
      5. pádem voláme: "pane Hauptvogele" :)
      Hezký den
      Hana Hauptvogelová
  • hezký večer, reaguji na Váš dnešní velmi trefný příspěvek v METRU. My měli úplně neuvěřitelně milý zážitek, když jsme minulou neděli na Jířáku na adventních trzích, dostali úžasný svařák za pajdu do krásného porcelánového hrníčku, který byl v ceně:)
    ve stejném názoru na plastové kelímky radost!
    Takže vyzkoušejte Jířák, snad hrnky nedošly:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit