-
Jste lepší než starej hárlej *14* *3* znám vaše písničky jsou lepší *1* *1* *3*
-
Písnička proměny ukazuje realný svět v podání krásného hlasu Tomáše Hrbáčka....Díky Tomáši
-
*14* seš prostě nejlepší
-
Úplně nějakým omylem jsem se dostal ke kapele Harlej. Neměl jsem k nim nikdy žádnej vztah, ale ty kecy, když někdo zpěvákovi nadává, to bych si nedovolil napsat ani omylem. Je totiž hrozně těžký někoho nahradit!!! A ten kdo to neví, tak je (doplň si sám).
Mimochodem, VÝBORNÁ VOLBA TENHLE NOVEJ ZPĚVÁK. Ta kapela s ním šlape jak hodiny. Cítím to z těch klipů a nevěřím, že ten kluk je arogantní. To snad ani nejde aby byl. Zdar jak sviňa. *15* *1* -
Harlej mám moc ráda a vždycky se těšim na jejich koncert.Tomáš zpívá srdcem a i ostatní členové kapely jsou výborní a šlape ji to.Mám je ráda a nechápu,proč na tyhle stránky chodí lidi,kteří jen sprostě nadávají.Takže se těšim na Harlej ve Saňkově,svém rodném městě a pak na Klatovy. *14*
-
chtela bych se s tebou nekdy setkat,Tomasi. Ivana
-
Upřímně mám raději Šafránka, Tomáš nezazpívá tak dobře Zrzi Zrzi, Přirození nebo Zfetovanej, tyhle písničky jsou prostě Šafránka. Ale písnička Katalog mě překvapila. Ta se povedla :-)
-
-
No, tak to vůbec. Vláďovi jdou vejšky, to jo. Třeba Živýho mě nedostanou mu jde lépe. Ale Přirození lepší od něj? Blázníš? Stejně tak Zfetovanej. Tomáš je prostě Bůh. <3 <3
-
-
Harlej
Hrbáček je jenom zasranej buzerant.Vláďa je miliardakrát lepší.Bez něj už je Harlej na hovno. -
-
jako to jste nemusely tomáš je náš soused jestli vám to u p*dele tak sem nechoďte
-
Re: Harlej
jedinej buzerant seš tady ty!Pitomče, když se ti nelíbí, tak to neposlouchej idiote a nepomlouvej někoho jenom proto že seš idiot a že seš zabouchnutej do jinýho!!!! *13* -
-
Drž hubu krávo!
-
-
Re: Harlej
A ty si debil. Souhlasím, že Vláďa je Vláďa, ale Tomáš se tam taky hodí, co umíš ty, že soudíš. Počítám, že akorát blbě kecat!!!
-
-
Sračka jménem Harlej
David má pravdu.Ten čurák Hrbáček vůbec neumí zpívat.Akorát se po Vláďovi opičí a trapně kopíruje jeho styl.Na Šafryho nemá.Nezazpívá jeho výšky.Jeho arogantní,primitivní vystupování na koncertech a monotonní zpěv to jenom dokazujou.Harlej jsou jenom ubohý hovada -
-
Re: Sračka jménem Harlej
Hovado seš tady jenom ty... ty čuráčku jeden vyjebanej... Ano... Vláďa je Vláďa,ale Tom se taky velice dobrej... koncerty má super... tak se laskavě neser... Někoho tu můžeš urazit.... Jo a když říkáš že Harlej sou hovada,tak musíš bejt jeden z těch "Biebrovských" fanoušků.... víc k tobě nemám co říct!!
-
-
Harlej na píču
Ježiši Kriste jak tenhleten plzeňskej vylízanec hudební analfabet a magor v jedné osobě Hrbáček může mít vůbec nějaký fanclub.To snad není pravda.Čeho všeho se člověk tady u nás nedožije.A to jsem myslel že už hlouběji klesnout nemůžeme.Hnus!!!!! -
-
Myslím, že jestli je někdo sráč, tak to jsi tak možná ty. Třeba se taky jednou dočkáš a budeš mít svůj vlastní fanclub vylízanců.
-
Re: Harlej na píču
No tak jestli je Tomáš hudební analfabet tak v tom případě ty jsi co??!!! asi mu závidíš jeho skvělej hlas a to že na ně lidi chodí a šlape jim to!! jsi zamindrákovanej vůl! Harlej je skvělej,přeju ať jim to hraje dál takhle skvěle!! *4*
-