Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Krejčíř

OSOBNOST 31.12.2006 
107 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro meho milacka

TOMÁŠKU,S DANIELOU JSTE V SERIALU HRALI BAJECNÝ PAR.STRASNE TI FANDIM.JESTLI POTKAS DANIELU,REKNI JI JESTLI BY NESLALA SVŮJ PODPIS A FOTKU A TY MŮŽEŠ TAKY.PA TOMICKU.
  • Ahoj Tome, já vím že si tyto kecy asi nečteš, ale stejně bych ti chtěla napsat že tvá účast v Ordinaci je skvělá. Strašně se tam hodíš. Ten seriál je hodně zajímavej a teď to začíná být lepší. Ste někdo stejnýho názoru?
    • Re:

Tomáš je výborný herec a hlavně člověk.
  • Ahoj Tomáši,je to už poměrně dost dávno co jsem četla článek v Mladé Frontě o tobě. Zaujalo mě, když jsi mluvil o svém soukromém životě a tvé víře. Jsem křesťan a zajímalo by me,jaká to je. Jestli bys mi to mohl prozradit, byla bych moc ráda. Já chodím do Křesťanského Sboru Víry v Havířově. Ať se Ti daří ve všem i rodině. Zdraví Tě, Veronika
  • Tomáš

Ahoj Tomáš ! Si super ! Škoda, že už nehráš v Rodinných putách hlavnú postavu, lebo si bol aj s Klárou super. Teraz je to vo filme také napäté, lebo s Evou ste niekde v Alpách a neviem, či prídete na ,,valnú hromadu". Mohol by si mi niečo napísať na môj e-mail. Zdraví ťa tvoja veľká fanúšička Lucia
  • Ahoj Tome, neměl bys zájem pokecat s prima hezkou holkou?No co aspon jsem to zkusila:-)). Jsi opravdu moc fajn e hezkej muzskej...
  • Ahoj Tome,konečně jsem se odhodlala ti napsat,snad to budeš číst.Jsi báječný,jsem ráda,že jsi to dotáhl tak daleko.Přeju ještě hodně dobrých rolí.Zdravím Gábinu a hlavně mojí kámošku Lindu.Když bude mít chuť ať mi pošle e-mail.Pa.Aťka
  • Tomaskovi este raz

To som zase ja...zabudla som ...PROSIM ta odpis na moju mail-adresu,nech som na chvilku najšťastnejším človekom na svete....Lucia,SR.
  • Tomášovi obdiv

Ahoj Tomáš.Dufam že to tu raz za čas čítaš,lebo dostat sa k tebe dalo námahu.Hraješ perfektne toho Adámka....Proste si mužský mojich ideálov...Vela uspechov a energie...Lucia zo SR.
  • Prima jízda...

Ahoj Tome,vzpomínám na jednu reklamu na čok.tyčinku Snickers. Je to už dávno, ale mám pocit,že jsi to byl ty, kdo chtěl,aby měl den 25 hodin. Je to tak? Tvá nová kolegyně v Prima jízdě není zrovna dvakrát sympatická. Měj se a třeba odepiš. katkakr.@seznam.cz
  • tomasovi

cau tomas ak by si si nahodov precital moj prispevok tak by som ta chcel poprosit ci by si mi neodpisal na moju mailovu adreu milan91varga@zoznam.sk.si super herec a ulohu adama zvladas super!chcel by som sa stretnut co asi nepojde ale keby nahodov tak odpis

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit